Ördög Nóra kislánya a legcukibb időszakba lépett

Mici kimerítő, de megunhatatlan

2015/03/18

Ördög Nóra beismeri, hogy elfogult a gyermekével, de külső szemlélőként is be kell látni: Mici egy tündér. Most épp azért, mert naponta kétszázszor kérdezi: Mi ez?

Minden csöppség életében eljön az az időszak, amikor már nem elégszik meg azzal, hogy megfogdossa a körülötte lévő dolgokat, arra is kíváncsi, mit hogy neveznek. Ördög Nóra kislánya épp most érkezett el ebbe a korszakba: éjjel-nappal a „Mi ez?” kérdéssel nyaggatja szüleit, akik örömmel válaszolnak neki mindenre.

Sőt, Nóra annyira élvezi a kislánya kérdezősködését, hogy egy rövid, de annál cukibb felvételt is készített arról, milyen kis kíváncsi Mici!

Mi már kiskorában is szerette megismerni a körülötte lévő dolgokat
Mici már kiskorában is szerette alaposan megismerni a körülötte lévő dolgokat

„Mi ez? Egy kis bepillantás. Bizonyíték, ha úgy tetszik És sose hinnétek el, hogy ehhez a felvételhez összesen kétszer nyomtam rá a telefonom hangfelvevő gombjára találomra egyik este. De megtehettem volna bármelyik reggel, délelőtt, délutáni pihenő előtt vagy után, vacsora vagy fürdetés közben, szóval tényleg bármikor. Elfogult anyuka vagyok, tudom. De mi ez, ha nem tündéri?– olvasható Ördög Nóra újabb bejegyzésében a Kisfelfedező blogon.

A kicsit sem elfogult szülők pedig annyira büszkék kislányuk kiolthatatlan tudásszomjára, hogy a felvétel immár Nánási Pál telefonjának csengőhangja is lett.

A cuki videót megnézheted ITT!

Hozzászólások