Ördög Nóra megtörte a csendet

Rajongóihoz és ellendrukkereihez szólt a bájos műsorvezető

2014/11/18

Rengeteg támadás érte ismét a TV2 műsorvezetőjét. Mivel eddig nem reagált a rosszindulatú megjegyzésekre, újabb véleményáradattal nézett szembe Ördög Nóra.

Hétfő reggel Sebestyén Balázs a Morning Showban szólta le ex-kolléganőjét: „Kevés személyiség, nagy hang. De Ördög Nórát így szeretjük…”

sebestyén balázs

Talán ez volt az a pont Nóri és Nánási Pál életében, amikor úgy döntöttek, reagálnak a rosszindulatú megjegyzésekre. A híres fotós saját Facebook oldalára írta ki a következőt: „Hm. Kevés tisztelet, nagy arc. De őt már csak így szeretjük…”

Ördög Nóra azonban hosszabban fejtette ki véleményét Angyalműhely elnevezésű blogjának bejegyzésében:Hogy mit szólok Balázs beszólásához? („Kevés személyiség, nagy hang” – ha valaki lemaradt volna róla.) Ismer, dolgoztunk együtt, és szerintem jól kijöttünk. Sajnálom, ha ezt gondolja rólam. A nagy hang stimmel, ilyen vagyok, nehezen fogom vissza magam, ha valami lelkesít. Ez van.”

ordognora4

Köszöni szépen, jól érzi magát új munkahelyén, és a negatív vélemények ellenére sem bánta meg döntését. Úgy véli, remek csapat veszi körül, ezért nagyon élvezi a vasárnapi műsorokat. Ráadásul a Rising Start abszolút nem tekinti az X-Faktor riválisának. Sőt, szerinte a szereplőknek és a nézőknek is inkább örülniük kéne, hogy két helyen mérethetik meg magukat és a hétvége folyamán duplán szórakozhatnak a televíziók képernyői előtt.

Eddig is, és valószínűleg ezután is gyakran előfordul majd, hogy öltözéke miatt kritizálják. Már korábban is elárulta saját álláspontját ezzel kapcsolatban, most azonban újra nyomatékosította véleményét: „Hogy vasárnap este úgy néztem ki, mint egy kirúgott matektanár? Oké, aláírom, hogy aznap megosztó volt a stílusom, de soha ne legyen rosszabb! Külön-külön a frizura és a ruha is tetszett, együtt talán nem működött, vannak ilyen napok is. De kinél nem? És csak a tisztánlátás kedvéért, pontosan ugyanazok az emberek vannak most is velem (fodrász, sminkes, stylist), mint akik az RTL-nél voltak. Nagyon szeretem őket, és ők is engem. Remélem…;-)

De ami mindennél fontosabb: nem lehetne, hogy túllendülünk végre a külsőségeken?”

forrás: Angyalműhely

Hozzászólások