Ördög Nóra nem féltékeny a meztelen nőkre

Szerelmük ugyanolyan, mint az elején

2015/03/19

Kívülről egy tündérmesének tűnik – és belülről is egy álom Ördög Nóra és Nánási Pál kapcsolata. Öt év házasság és két gyerek után is ugyanolyan szerelmese egymásba, mint  megismerkedésük idején, de Nóra bevallotta: ezért mindketten sokat tesznek.

Egy család egyensúlyában nagyon fontos, hogy a szülők ne csak az anyuka és apuka szerepben feleljenek meg, de a közöttük lévő párkapcsolat is ugyanolyan lángoló maradjon, mint a gyerekek megszületése előtt. Ördög Nóra kétgyermekes anyukaként is tisztában van ezzel, és olyan szerencsés, hogy férjével, Nánási Pállal még mindig harmonikus a házassága. Nem csoda, hiszen Nóra mindent belead, hogy jó feleség legyen.

“Palkó sosem kérte tőlem, de nekem nagyon fontos, hogy ne mindig csak egy slampos kismamát kapjon, hanem olykor azt a nőt is, akibe annak idején beleszeretett. Tudatosan kell erre figyelni. Vannak helyzetek, amikor a kényelmen úrrá kell lenni egy kezdőlökéssel” – mesélte Ördög Nóra a Storynak adott interjúban. – “Ha nincs mellettem, akkor is azonnal üzen, hogy milyennek lát a képernyőn. Sokat számít a véleménye, mert bár tudom, hogy elfogult velem, azt is őszintén megmondja, ha valami nem tetszik neki. Biztos vagyok Palkóban, az érzéseiben, és az sem zavar, hogy a szerelmem előtt a munkája miatt meztelen nők pózolnak. Nem vagyok féltékeny” – tette hozzá a műsorvezető.

ordog nora3
Ördög Nóra minden nap tesz a házasságáért (Fotó: TV2)

A házasság rengeteg dolgot megváltoztatott Nórában: rájött például, hogy nem az embereknek, hanem a családjának kell megfelelnie, de az is fontos, hogy a szerepek megmaradjanak a kapcsolatban.

Egy kapcsolatban az a jó, ha a férfi férfi, a nő nő. Én elég határozott egyéniség vagyok, és szeretem a problémákat azonnal megoldani. Ezek elég férfias tulajdonságok, de most már megtanultam, csak akkor várhatom el a páromtól, hogy a nagybetűs férfi legyen mellettem, ha én is nőként viselkedem” – vallotta be Nóra.

Hozzászólások