Ördög Nóra pszichológus segítségét kéri

Tanácsadásra van szüksége a gyerekneveléshez

2015/05/07

Sokan úgy gondolhatják, hogy milyen jó lehet híres embernek lenni, minden könnyen elérhető, pláne akkor, ha egy szimpatikus házaspárról, családról van szó. Ördög Nóra őszintén bevallotta, hogy nem mindig olyan egyszerű ez a létforma.

Egy híresség bármerre is jár, kamerák kereszttüzében találhatja magát, amit – valljuk be -, nem feltétlenül könnyű megszokni és szeretni. Természetesen vannak olyanok, akik kifejezetten imádják a csillogást, de a sztárok többsége is vágyik az intim szférára.

Az Ördög Nóra-Nánási Pál házaspár hosszú évek óta tudja, hogy milyen a rivaldafényben élni, bár ők a munkán kívül igyekeznek a lehető legtermészetesebb, civil módon megélni mindennapjaikat, pláne amióta két kisgyermekükkel is bővült a család, tudtuk meg a Story legfrissebb számából.

ordognoraesnanasipal
Boldog házasságban élnek

Pont azért is, hogy a gyerekek lelke ne sérüljön és megérthessék, hogy szüleik miért szerepelnek többet vagy egyáltalán miért is szerepelnek a tv-ben, újságokban, Nóra közeli barátját, az elismert pszichológust, Almási Kittit kérte meg, hogy adjon tanácsot ebben a témában.

Mici még azt gondolja, hogy minden ember benne van a tévében. Engem sokat lát a képernyőn, néha látja az apukáját is, és ilyenkor felfedezni véli a rokonság többi tagját is, pedig ők nyilvánvalóan nincsenek ott. Azt hiszi, hogy mindenki megjelenik abban a dobozban, és ez a normális. Oda kell figyelni, mert abban a pillanatban, hogy közösségbe kerülnek, már egészen másként kell kezelni ezt a problémát, hiszen kicsit ki fognak emiatt lógni a többiek közül. Nagyon szeretném ezt is jól csinálni, mint ahogy minden mást is az anyasággal kapcsolatban. De nem könnyű feladat… – nyilatkozta Nóri a magazinnak.

nanasi_csalad2
A család a legfontosabb

A család a legfontosabb Ördög Nóra és az ismert fotográfus számára, így mindketten szeretnék, ha gyermekeik egészséges szemlélettel és önértékeléssel nőnének fel, így nem riadnak vissza attól, hogy pszichológus segítségét kérje ebben.

Hozzászólások