Ördög Nóra tüzes, vadító képeken

Őrjítően szexi a kétgyermekes anyuka

2015/03/04

Vadító fotósorozat készült Ördög Nóráról: a sztáranyuka férjének, Nánási Pálnak állt modellt, a képek pedig minden képzeletet felülmúlóan szexisek lettek.

Hatalmas szerencséje van Nánási Pálnak, hiszen Nóri nem csak jó feleség és szuper anya, de modellként is tökéletesen megállja a helyét. A fotós előszeretettel készít képet a családjáról, most egy magazin felkérésére kalandoztak el Nórival a tűz birodalmában. A “Nóri on fire” nevet viselő fotósorozat leginkább Az éhezők viadala című film stílusára hasonlít, és Ördög Nóra hivatásos modelleket megszégyenítő természetességgel pózol a kamera előtt, miközben körülötte fáklyák lángolnak. A műsorvezető két gyerek után is fantasztikusan néz ki.

Ördög Nóri és Majka
Mindenkinek leesett az álla Nóritól (Fotó: TV2)

A képek kapcsán Nóra elárulta, hogy Nánási Pállal is ezer fokon ég a kapcsolatuk: a műsorvezető és a fotós tökéletesen kiegészítik egymást a hétköznapokon – és a stúdióban is. Nóra két gyermek után is ugyanolyan gondosan figyel arra, hogy a kicsik mellett a párjára is elég ideje jusson, hiszen két ember úgy lehet igazán jó szülő, ha a köztük lévő kapcsolat is működik. A pár 8 éve van együtt, de szerelmük tüze azóta lángol.

Ördög Nóra vadító fotósorozatának képeiért kattints IDE!

Hozzászólások