Ördög Nóráék már a dackorszakkal küzdenek

Cuki fotó Miciről

2014/11/27

Nem könnyű egy anyuka élete, ám annál csodálatosabb, amikor a gyerkőc elkezd beszélni. Végre Ördög Nóriék is átélhették ezt a csodát, hiszem Mici kimondta első szavait – ám az örök kedvenc “anya” mellett a “nem” is gyakran előkerül a szókincséből.

Nagyszerű dolog egy szülő életében, amikor a gyermeke elkezd beszélni – így van ezzel Ördög Nóra is, aki lelkesen jegyzeteli a kis Mici minden megszólalását. Mici máris rengeteget beszél, bár mondandójából egyelőre keveset lehet érteni, kedvenc szavai között szerepel a “nyam-nyam”, amivel az ebéd idejét jelzi, de gyakran használja a “nem” szócskát is.

Nóri és férje egyelőre jól szórakozik azon, hogy naponta százszor elhangzik a rövid kis szócska, és Mici szinte mindenre csípőből nemet mond, bár egyelőre fogalma sincs, mi ellen tiltakozik valójában. A büszke szülők szerint Mici nagyon cukin ejti ki nemet, ám hamarosan ő is belelép az igazi dackorszakba, amikor már nem huncut mosollyal, hanem teljesen komolyan mond ellent mindenben szüleinek.

Természetesen Nóri is azt várta leginkább, hogy kislánya végre kimondja az “anya” szót, ami nagy örömére néhány hete meg is történt. Igaz, nem volt könnyű menet, mert bár Mici már most igazi nagydumás, első szavai inkább a család kedvencének, Pityunak szóltak, ezért a “kutyát” már nagyon jól begyakorolta. Ám amikor végre elhangzott a bűvös szó, Nóri szíve nagyot dobbant, hiszen ennek köszönhetően is csak tudott gondolni, hogy édesanyának lenni a legcsodálatosabb dolog a földön.

Nóri újabb blogbejegyzésében örökítette meg Mici első szavait, és egy cuki képet is készített édes kislányáról.

Hozzászólások