Ördög Nóráéknál hamarosan jön a harmadik baba?

A másorvezető nem bánná

2015/09/18

Ördög Nóra számára az anyaság a legnagyobb öröm, és úgy tűnik, férjével máris a harmadik apróságot tervezgetik.

Nóra és férje, Nánási Pál nagyon sokat küzdött azért, hogy az első gyerekük a világra jöjjön: a népszerű műsorvezetőnek a lombikbébi-programmal sikerült teherbe esnie, így végül megszülethetett első kislányuk, Mici. Innen már szinte magától jöttek a dolgok, hiszen 15 hónappal később ismét bekopogott a gólya, és megérkezett a Nánási családba Vencel.

Bár Nóra és férje sokat tervezgették, hogy milyen családot is akarnak – kicsit vagy nagyot, egy gyereket, vagy többet – végül a természet döntött helyettük, és úgy tűnik, már nem is akarnak leállni a babaprojekttel.

Palkó egyke, nekem van egy öcsém, mindkettőnknek megvolt a maga véleménye és érvrendszere, melyik állapot miért szerencsésebb a másiknál, amikor szóba került annak idején, hogy végül is hány gyereket szeretnénk. Azóta már túltettem magam ezen a dolgon, elég csak arra gondolnom, hogy a második gyerekeknek eleve esélyük sincs egyke-elbánásban részesülni, mégis lehetnek boldog és kiegyensúlyozott felnőttek. Mici is kapott 15 kivételezett egykenónapot. Sőt, ha újrakezdhetném, pontosan ugyanis kis korkülönbséggel vállalnék gyerekeket, annak ellenére, hogy mindenki riogatott, milyen nehéz dolgunk lesz az elején” – idézte a Best Ördög Nóra Kisfelfedezőblogjának szavait.

ordognoraesnanasipal
Nóra és Nánási Pál már a harmadik gyerkőcöt tervezgeti?

Csakhogy ha Nóráék harmadik babát is terveznek, akkor itt az ideje nekilátni a projektet, hogy a legifjabb Nánási baba és Vencel között szintén kis korkülönbség legyen.

„Miután Mici megszületett, Palkót sem kellett győzködni, hogy egy ilyen cuki kisbabánál csak egy dolog lehet még cukibb: két cuki kisbaba. (Esetleg három… Majd meglátjuk)” – írta Nóra sejtelmesen. 

Olvass még Ördög Nóráról!

Hozzászólások