Ördög Nórának új szerelme van?

Nánási Pál elkezdhet aggódni...

2015/04/10

Komoly udvarlója akadt Ördög Nórának: Nánási Pál nem érezheti magát biztonságban, ugyanis egy nála jóval fiatalabb fiú beleszeretett a feleségébe!

Ördög Nóra Az ének iskolájában találkozott a 8 éves Rolanddal, aki azóta szerelmes a frissen kijelölt igazgatónőbe. A tehetséges fiatal fiú már azon is gondolkozott, mit szól majd a műsorvezető férje, ha kiderülnek az érzelmei, de úgy gondolja, Nánási Pálnak nem feltétlenül kell tudnia a dologról.

„Az adásban elmondta, hogy volt már szerelmes, de mivel szakított, épp szingli. Arról viszont hallgatott, hogy a szíve Ördög Nóráért dobog. Amikor kérdeztem tőle, vajon Nóra férje mit szól ehhez, csak annyit mondott, hogy nem tudja, de amit Pali bácsi nem tud, az nem fáj – mesélte a fiú nagymamája a Bestnek, aki azt is hozzátette: Roli nagy bejelentésre készül, de hogy mi az, az egyelőre számukra is rejtély.

Ének iskolája - Sárközi Roli
Íme Nánási Pál vetélytársa: Sárközi Roland (fotók: TV2)

Az ének iskolája fiatal növendéke szinte kitűnő tanuló, de nagyon eleven és talpraesett gyerek, így az sem kizárt, hogy élő adásban kéri meg Ördög Nórát, legyen a barátnője.

„Rolitól bármilyen csintalanság kitelik. Ha az öreganyja kéri, hogy vigye oda neki a kávét, szó nélkül megteszi, de cukor helyett sót tesz bele. Nem rossz gyerek ő, csak csintalan. Persze elkényeztetjük, amit tudunk, megadjuk neki, de azért mindenre mi sem mondunk igent. Nagyon jó gyerek, igaz, az órákat nehezen üli végig, mindenhez van egy-két szava, mert eleven és talpraesett, de legalább ki fogja találni, mit mondjon majd Pali bácsinak, ha kitudódik ez a nagy szerelem, amit Ördög Nóra iránt érez – tette hozzá nevetve Roli nagypapája.

Hozzászólások