Ördög Nóri két szoptatás között vezet műsort

Megtámadta egy kakadu

2014/10/15

Második gyermeke alig három hónapos, de Ördög Nóri megoldja, hogy munkáját és anyai teendőit maradéktalanul ellássa. Nyugalmából csak egy kakadu tudja kizökkenteni.

A műsorvezető kislánya, Mici másfél éves, pici fia, Vencel pedig szinte most született. Ennek ellenére Ördög Nóri nem csak remek formában van, hanem nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak is tűnik, pedig nem csak a két kisgyermeke körüli teendőkkel, hanem karrierjének fontos állomásának feladataival is meg kell küzdenie. A család segítségével megoldja, hogy két szoptatás között a Rising Start vezesse, de eleget tesz néhány más felkérésnek is.

Nyugalmából persze néha kizökken; legutóbb a világ legszebb szigeteit, növény-és állatvilágát megismertető Szigetmánia matricásalbum bemutatójának háziasszonyaként megtámadta egy kakadu. Bár Ördög Nóri kedveli az állatokat, de a hirtelen mozgású madarak a frászt hozzák rá, a hüllőket, csúszómászókat pedig egyáltalán nem szereti. Ezért reméli, hogy gyermekei nem rajonganak majd a csigákért, békákéért.

 

Hozzászólások