Ördög Nóri lelazul Majka mellett

Együtt buli lesz a forgatás

2014/10/14

Október végén debütál Ördög Nóri a Rising Star színpadán. A gyönyörű anyuka néhány hónapja adott életét második gyermekének, de máris megkapta első komoly feladatát a TV2-nél.

Nóri rutinosan mozog a tehetségkutató versenyek színpadán, de a Rising Star áll legközelebb a szívéhez. A nézők most talán megismerhetik laza, bulizós oldalát is, hiszen műsorvezetőtársa, Majka személyében egy igazi vagány pasit kapott.

„Nagyon sok tehetségkutatót vezettem már, de most először érzem azt, hogy igazán szerepet kapnak a nézők, közvetlenül tudnak találkozni velünk és az új felfedezettekkel is, akik még a produkció alatt látják, hogy mit gondolnak róluk. Ráadásul a zsűritagok, és a műsorvezető társam is az egész műsor nagyon közvetlen, nagyon laza lesz. Majkával régóta ismerjük egymást, de az utóbbi néhány évben teljesen más irányba tartott a karrierünk, most viszont újra találkoztunk a próbákon. Azonnal megtaláltuk a közös hangot, úgyhogy mi biztos jól fogjuk magunkat érezni. Sok emberrel dolgoztam már együtt, akik mellett mindig más oldalamat tudtam megmutatni, ezért is szeretek párban kiállni a színpadra. A másik műsorvezető személye mindig új dolgokat hoz ki az emberből – például egy buli alkalmával sokkal jobban lelazulok, mint a színpadon mikrofonnal a kezemben, de Majka mellett én is sokat változom. Ő is nagyon lelkes, nagyon hisz a produkcióban, úgyhogy szerintem működni fogunk együtt” – mondta a Spar Szigetmánia matricás albumának bemutatóján Ördög Nóri.

ördög nóri2
Ördög Nóri alig várja a Majkával közös munkát

A csinos anyuka nem sok időt hagyott magának, hogy kisfiával otthon maradjon, de szerencsére a munka mellett is van ideje a gyerkőcökre.

„A Rising Star forgatása csak heti egy napot vesz igénybe, inkább az előzetes munkák voltak sűrűbbek. Micit nem vittem magammal a stúdióba, ő már elég nagy, hogy más vigyázzon rá, Vencel viszont volt velem a TV2-nél, már csak azért is, mert őt még szoptatni kell. Szerencsére a férjem is nagyon sokat tud segíteni. Nekünk a stúdió, ahol dolgozik, olyan, mintha a második otthonunk lenne, ahol elég sok időt töltünk együtt. Az alsó részben van egy helyiség, ami leginkább egy játszóházra hasonlít – itt nem csak Mici, de a barátnői is nagyon gyakran megfordulnak, és ilyenkor hatalmas bulit csapnak. Ez nagyon jó nekünk, mert ha a férjem dolgozik, akkor is tart néhány perc szünetet, tudunk beszélni, odamegy a gyerekekhez, így együtt van a család” – mesélte Nóri az RCNewsnak.

Hozzászólások