Ördög Nóri megmutatta másik szerelmét

Együtt töltik a szabadidejüket

2015/11/09

Ördög Nóra imádja a férjét, mellette egy igazán nagy szerelme van az életben: legújabb projektje, az Énidő.hu

Nóri és legjobb barátnője, Törköly Erika az Angyalműhelyben évek óta együtt dolgozik, és ennek a közös munkának az eredménye az Énidő.hu is. Szakértőkkel és ismert emberekkel készítenek kötetlen beszélgetéseket, amit az interneten lehet megtekinteni. A felvételek Nóri férjének, Nánási Pálnak a stúdiójában, az ő operatőrködése mellett és az öccsének a rendezésében készülnek, így igazi családias hangulat van egy-egy forgatási napon.

„Felismertük, hogy ahhoz, hogy minél több emberhez eljussunk, online platformra kell kerülnünk. Így jött létre az Énidő.hu, ahol azok a szakértők, akik az önismereti fejlődésünkben segíthetnek, online is elérhetőek lesznek. Beszélgetünk ilyenkor az útkeresés vagy az önbizalom témakörében olyan ismert emberekkel is, akiknek ugyanúgy meg kellett vívniuk a harcaikat és megtalálni önmagukat a sikerhez” – árulta el Ördög Nóra.

Az Énidő.hu hetente egyszer, csütörtök este jelentkezik különböző izgalmas témákkal, ráadásul olyan interaktív lehetőségeket is ad a bekapcsolódó hölgyeknek, hogy adás alatt egy chat-falon beszéljék meg az elhangzottakat.

Olvass még Ördög Nóráról!

Hozzászólások