Ördög Nóri százezrekért árul önbizalmat

A sikeres műsorvezető tanácsokat is ad

2015/02/27

Ördög Nóri nem csupán műsorvezetőként és családanyaként, feleségként sikeres. A számtalan programja mellett segít a nőknek több önbizalomra szert tenni – százezrekért.

A sikeres médiaszemélyiség évekkel ezelőtt indította el barátnőjével önbizalomnövelő programját, amelynek segítségével egy kis önbizalomlöketet kaphat minden hölgy, akinek arra szüksége van.
Természetesen megvan az ára a tanácsoknak, csomagért 195 ezer forintba kerül, hogy boldogabbak lehessünk. Mit tartalmaz a csomag? Ezért az összegért belső megújulást kap a résztvevő amelyben négy szakértő nyújt segítséget és Nánási Pál készít róla fotósorozatot.
Azonban nemcsak Ördög Nóri, több celeb is szívesen segít az azoknak a hölgyeknek, akik ezt igénylik.

ördög nóri

Soma Mamagésa hosszú évek óta szervez önmegismerő, önfelszabadító kurzusokat. Ő kedvezményesebb áron kínálja a szolgáltatásit, 35 ezer forintért cserébe három napon keresztül foglalkozik a jelentkezőkkel, de a nyár folyamán akár egy héten keresztül is növelhetjük az önbizalmunkat vele, ezért viszont kb. 100 ezer forint kell fizetni.

Az önfejlesztő tréningek sikerein felbuzdulva Liptai Claudia is úgy döntött, hogy elindul ebbe az irányba. Közösségi oldalán így írt terveiről:

– Itt az ideje egy klub létrehozásának, amelyen már évek óta gondolkodom. Igazi csajos találkahely nektek, velem – olvasható a műsorvezető közösségi oldalán, ahol többen olyan titkokat szeretnének megtudni Claudiától, hogyan kell jó nőnek lenni anyaként, és erősnek maradni szingliként. A kérdés már csak a műsorvezető hogyan, mennyiért méri majd a szexi szingliség titkát.

Hozzászólások