Ördög Nóri világsztárral bolondozott

Nánási Pál azonnal megragadta a kameráját

2015/06/03

Az nem meglepő, hogy Nánási Pál képeket készít a feleségéről, azt mégis megdöbbentő, hogy Ördög Nóri egy igazi világsztárral fotózkodott!

Az évtizedek óta töretlen sikernek örvendő Monthy Python ikonikus figurája, Eric Idle hazánkban járt, hogy megnézze a Nem a messiás! című vígoratóriumot, másnap pedig a Madách Színházba látogatott a Spamalot előadásra. Ericnek még arra is volt ideje, hogy Nánási Pál kamerája elé álljon, azonban “megzavarta” munkájukat Ördög Nóri. Ebből persze egy újabb sorozat készült, ugyanis a remek hangulatban lévő műsorvezető és Eric Idle spontán bolondozásba kezdett, amit persze a sztárfotós azonnal megörökített.

ordognoraesnanasipal

Nóri beugrott éppen a stúdióba, amikor Eric Idle-t fotóztam. Még smink sem volt rajta, de gondoltam, ha már ott van, gyorsan lövök róluk egy közös képet, de annál több lett belőle. Ez a két szenzációs ember még soha nem találkozott egymással, de  annyira jól elszórakoztak a kamerám előtt minden instrukció nélkül, hogy őrület. Én meg csak lőttem, lőttem és lőttem. Imádok profikkal dolgozni” – osztotta meg örömét Nánási Pál a blogján.

A vicces sorozat képeit megnézheted ITT!

Olvass még Ördög Nóriról!

Hozzászólások