Orgazmusra vágysz? Így garantáltan megkapod!

Érd el a csúcsot, segítünk!

2015/01/09

Azt tudjuk, hogy orgazmusra minden egészséges ember képes, viszont a női orgazmus sokszor inkább a tanuláson, az ellazuláson és az önszereteten is múlik.

Csináld egyedül – is!

Először pihenj, lazulj, semmit ne csinálj, csak figyeld a légzésedet, ettől megnyugszol. Majd kezd el simogatni magad, indulj felfedező útra az ujjaiddal.

Hagyj a testednek időt, koncentrálj arra, mi esik jól, és ne erőltesd, amire a tested nem reagál ujjongva, örömmel. Figyeld meg, melyik ponton, milyen erős nyomás indít be leginkább, mert későbbiekben szeretkezés közben is erre kell törekedned. 

487484925

Készülj rá!

A tested sokkal könnyebben adja át magát az élvezetnek, ha lelkileg rákészültél az örömökre. Először csak simogassátok, kényeztessétek egymást. Nézz mélyen a szemébe és úgy érintsd meg a legérzékenyebb pontján. Maszturbáljatok együtt vagy kényeztessétek kölcsönösen egymást. Innentől fogva csak egy lépés a csúcs.

Találjátok meg a legjobb szexpózt!

A nők kétféle úton jutnak el legkönnyebben az orgazmusig: a csikló vagy a G-pont izgatásával. Szex során ezeket ingerelhetjük. A lovagló póz során például a csiklóra gyakorolt nyomás, a dörzsölő mozdulatok mellett te határozod meg a sebességet, a mélységet is. Ha pedig kicsit hátradőlsz, akkor a pasid pénisze a G-pontodat stimulálja. Egyszóval minden a te kezedre, illetve orgazmusodra, játszik. Hasonlóan jól működik a kutya póz is, amely nemcsak a G-, hanem mélyebb behatolásnál az A-pontot is ingerli.

sex1

Az A-pont állítólag a G-pont fölött található hiperérzékeny terület, amely még intenzívebb orgazmushoz juttat. Ráadásul, ha több pontot együtt ingereltek, akkor még könnyebben és még biztosabban sikerül a csúcsra kerülnöd. Kérd meg a párod, hogy amíg te a csiklódat kényezteted, addig ő az ujjaival keresse meg a G-pontodat, és simogassa azt. Az eredmény fergeteges, mindent elsöprő dupla orgazmus. 

Hozzászólások