Óriási balhé Angelina és Pitt nászútján

Veszekedéstől volt hangos minden pillanat

2015/08/12

Kiderült: Angelina Jolie és Brad Pitt még a nászútjuk alatt is csak veszekedett. Ez tényleg a szakítás jele lehet…

A legtöbb pár nem azzal tölti a nászútját, hogy egymással üvöltözik – de persze a legtöbb pár nem is Angelina Jolie és Brad Pitt. A házasok nászútjuk alatt sem pihentek, hiszen a mézeshetek alatt is forgattak, méghozzá közös filmjüket, a By The Sea-t.

A párról sokszor felröppent az utóbbi időben, hogy a váláson gondolkozik, sőt Brad Pitt állítólag ultimátumot is adott feleségének: ha a film bemutatásáig, vagyis ez év decemberéig sikerül megmenteniük a kapcsolatukat, akkor talán mégis együtt maradnak.

Csakhogy a forgatással töltött nászút sem olyan volt, amit egy boldog pár elképzel magának. Angelina most nyilatkozott először erről az időszakról és a By The Sea egyik jelenetéről, melyben Braddel egy boldogtalan, egymástól teljesen elhidegül párt alakítanak, akik véletlenül egy frissházasokkal teli fogadóban szállnak meg Franciaországban. A filmben több jelenetben is veszekednek egymással.

Brad Angelina
Ki tudja, mit bír még el a kapcsolatuk?

„Magunkat rendeztem egy jelenetben, ahol veszekszünk egymással, de végül kihúztam azokat a jeleneteket, ahol Brad agresszívan viselkedik velem – mondta Angelina Jolie, aki szerint ez volt élete egyik legnehezebb szerepe.

„Nagyon büszkék voltunk magunkra, hogy elég bátrak voltunk ezekhez a jelenetkehez. De azért nem szeretném sokszor ezt csinálni” – tette hozzá a színésznő.

Hozzászólások