Óriási bejelentést tett Shane Tusup

Fél év után megtörte a csendet

2019/01/16

Shane Tusup Hosszú Katinka volt szerelme és edzője több mint fél éve nyilatkozott utoljára. Most megtöri a csendet, jövőjéről is nyilatkozott.

A rajongók legnagyobb örömére Shane Tusup végre posztolt magáról a Facebook oldalára. Levelét azzal kezdi, hogy 2018 a legnehezebb és legfájdalmasabb éve volt, ami miatt elgondolkodott azon, hogy honnan jött, mitől lett sikeres és mit szeretne még elérni az életben.

Shane őszintén vallott arról is, hogy az teszi igazán boldoggá, ha szinte elérhetetlen célokat kerget. Amire viszont talán senki nem számított, hogy nyílt levelében azt is megfogalmazza, hogy az edzőség már nem tud neki újat adni, nem tud tőle sem magánszemélyként, sem szakmailag fejlődni, ezért teljesen más területen próbálja ki magát:

„Egy nagyon őrült, szinte lehetetlen célt tűztem ki magam elé, profi golfozó akarok lenni… Őszintén szólva, életemben először augusztusban látogattam el egy golf klubba… Azonnal megfogott, pontosan úgy, ahogy az úszás is tette pár évvel ezelőtt. Olyan könnyűnek tűnik, mégis olyan nehéz kivitelezni. Aztán a 2018-as év végén a rengeteg rossz és jó dolog közben azon kaptam magam, hogy mindig egy gyakorlópályára tartok, mert itt át tudtam gondolni a dolgokat. Csak pár hete döbbentem rá, hogy a problémáimra a megoldás a karrier-váltás lesz, ahol fel tudom használni mindazt, amire az úszás megtanított és a bele tudom építeni az egyéni meglátásaimat. Nem tudom megígérni, hogy én leszek a legjobb a golfban, de garantálom, hogy én leszek a legkeményebben dolgozó személy, a többi pedig alakul magától.”

 

 

forrás

Hozzászólások