Óriási és mesés ajándékkal kedveskedett Berki Pamelának!

Hódi Pamela hamarosan elhagyja Magyarországot!

2017/05/27

Habár Pamelának nagyon hiányzik Berki, azért élvezi az életet. Ez nem is csoda, hiszen a celeb hatalmas ajándékkal lepte meg menyasszonyát!

Hódi Pamela a reptérről posztolt közös fotót legjobb barátnőivel! Amint megláttuk a képet gyorsan felhívtuk Pamelát még mielőtt repülőre ülne, hogy megtudjunk néhány részletet az utazásról. A leendő feleség elárulta nekünk, hogy Berki lepte meg egy nagy ajándékkal, ami nem más, mint egy nyaralás!

Az úticél Törökország és a Green Travel utazási irodával utaznak. A lányok nem ám csak nyaralgatni mennek…Közeledik az esküvő, így itt az ideje hatalmas bulikkal megünnepelni, hogy a két celeb házasságra adja a fejét. Innen már könnyen kitalálhattátok, hogy Pamela bizony a lánybúcsúját fogja ünnepelni egy teljes héten keresztül! 

Biztos mindenkiben felmerült a kérdés, hogy mi lesz így a kis hercegnőjükkel Natival. Ezzel az utazással az egész család “szabadságon van” hiszen Berki Ázsiában van, Pamela csajos nyaraláson, Nati pedig a nagymamájánál nyaral. A kislány egyáltalán nem szomorú, hiszen alig várta, hogy végre a nagyival lehessen. 

Hozzászólások