Óriási titokban házasodott össze a magyar énekes és szerelme

Ketten voltak az esküvőn

2019/01/14

L. L. Junior feleségül vette szerelmét a legnagyobb titokban: senki sem tudott az esküvőről. Az esküvőről még a szülők sem tudtak semmit! 

L. L. Junior és Körtvélyessy Zsolt lánya, Kinga sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban. Többször szakítottak és békültek ki, alig bírták követni a rajongók, hogy mi is történik köztük. Úgy tűnik azonban, hogy mind a ketten lecsillapodtak, ugyanis a legnagyobb titokban kimondták a boldogító igent. Az esküvőről még a szülők sem tudtak, és nem is voltak ott.

A pár Dominikán fogadott örök hűséget egymásnak két tanú előtt, és egyből megkezdték a nászutat is. Ugyan igyekeztek ügyelni arra, hogy a fotókon ne látszódjon a karikagyűrű, ez Juniornak nem mindig sikerült. A Bors megkereste Körtvélyessy Zsoltot is a házassággal kapcsolatban, így derült ki, hogy az örömapa nem tud az esküvőről. Nem is volt hajlandó nyilatkozni, de L. L. Junior igen. 

Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés,

“Annyira titkos volt az esküvőnk, hogy sem az én édesanyám, sem Kinga szülei nem tudnak róla, hogy összeházasodtunk.  Csodálatos szertartást szerveztem, helikopterrel vittek minket egy lakatlan szigetre, ahol a fehér homokos tengerparton két tanú jelenlétében mondtuk ki a boldogító igent. A roma származásom ellenére sem gondolkodtam soha azon, hogy egy bazi nagy roma lagzit rendezzek, ha egyszer megnősülök. Ez a szűk körű ceremónia csak rólunk szólt, így volt tiszta. Nagyon remélem, hogy az édesanyám és Kinga édesapja is megérti ezt, és nem lesz a szívükben harag a titkolózásunk miatt” – mondta az énekes. 

forrás

Hozzászólások