Óriásit bukott Vajna Tímea

Ez lett az arcoskodás vége

2014/10/15

Hiába a milliárdos férj, a luxusélet és a világhírű barátok, elég egy rossz pillanat, és bármelyik sztár a padlón köt ki. Ez történt Vajna Timivel is, aki akrobatikus pilates mozdulatokkal szórakoztatta Kasza Tibit, közben azonban hatalmasat bukott.

Vajna Tímea Kasza Tibi vendégeként érkezett a showman műsorába, ahol beszélgetett a hollywoodi sztárokkal való kapcsolatáról, afrikai szafaris terveikről és főattrakcióként néhány szexi pilates mozdulatot is bemutatott. Timiről tudjuk, hogy sokat mozog, így nem okozott neki fejfájást néhány egyszerű mutatvány. Az egyik azonban mégsem sikerült úgy, ahogy szerette volna.

Timi új szerelme a pilates, ami formában tartja a testét, ráadásul a kecses mozdulatokkal teletűzdelt mozgásformától nőies és szexi lesz. Andy Vajna kedvese láthatóan nagyon jó erőben van, hiszen szinte minden mozdulatot tökéletesen végrehajtott. A búcsú-produkcióját azonban úgy fejezte be, hogy szépen fejjel előre esett. Kasza Tibi csak így kommentálta a Timi-pózt: “Tudtam, hogy a nagy arcoskodás közben fejre fogsz esni“.

Timinek az esés sem szegte a kedvét attól, hogy tovább folytassa a pilatest, és csak nevetett saját baklövésén.

Timi hatalmas bukását megnézheted itt 22:00-tól:

Hozzászólások