Orlando Bloom nekiment Justin Biebernek

Exkluzív videó készült arról, hogyan esnek egymásnak a sztárok

2014/07/30

Úgy tűnik, hogy sok sztár nem fér meg kis helyen! Ibiza szigete – mint minden nyáron – most is tömve van hírességekkel és tegnap verekedés tört ki Justin Bieber és Orlando Bloom között. A party helyen nyaral Paris Hilton, Lindsay Lohan és Diddy is – igen, P. Diddyt mostantól így kell hívnunk – , elég sok az egy négyzetméterre jutó celebrityk száma. 

Úgy tűnik, hogy Justin Bieber és Orlando Bloom között nem csitul a vihar, hiszen találkozásuk ismét verekedésbe torkollott. Természetesen van előzménye ennek az ügynek, hiszen a hírességek már két éve harcban állnak egymással, Miranda Kerr miatt. Justin Bieber állítólag régebben randizott a világszép Victoria Secret modellel, amiről képek is tanúskodnak, ám ekkor a modell még Orlando Bloom felesége volt. Ezt persze a színész nem nézte jó szemmel, hatalmas botrány kerekedett a titkos találkozóból, és ezután Justin neve vörös posztóként hatott Orlando Bloomra. Miranda Kerrt még a Victoria Secret show öltözőjében is meglátogatta Justin, amit egy televízióstáb is megörökített.

Miranda Justin2
Kedd este Ibizán, a híres Cipriani étteremben vacsorázott Orlando Bloom és Justin Bieber  – természetesen nem együtt -, amikor az énekes odament a színész asztalához és kezet nyújtott neki, ezt azonban Orlando nem fogadta, rá sem hederített. Ekkor állítólag Justin csak annyit mondott: “Ő azért elég jó volt.” – utalva ezzel Miranda Kerre. Bár a színész múlt év októberében elvált a modelltől, még mindig ugrik, ha ex-feleségéről van szó, ezért felpattant az asztaltól és kiráncigálta az étteremből az énekest. Ahogy a videón is jól látszik, elég feszült volt a hangulat kettejük között, Orlando folyamatosan fenyegette Justint, akit szintén le kellett fogni, hogy ne menjen neki a színésznek.

A dolog további pikantériája, hogy Orlando Bloomot nemrégiben kapták lencsevégre Selena Gomezzel, aki köztudottan Justin Bieberrel játszik egy ideje se veled se nélküled kapcsolatot. A párt a Los Angeles-i éjszakában látták együtt és láthatóan nagyon zavarban voltak, ahogy a lesifotósok képet készítettek róluk.

Selena Orlando

Túl szövevényes a történet? Szerintünk is! Hogy élőben lásd a vitát, nézd meg a csatolt videót!

Hozzászólások