Örök szerelem a sztárvilágban?

Hollywoodi párok, akik megtalálták a másik felüket

2016/07/14

Hollywoodban a sztárpárok java szinte havonta cserélődik (lásd Taylor Swift, aki már sokadik barátját fogyasztja). De szerencsére a szerelem ott is lehet életre szóló!

A bulvár világa valószínűleg soha nem fogy majd ki a témákból – éppen elég sztárpár van a bolygón ahhoz, hogy legyen miről csámcsogni. Természetesen a pletykalapok mindig azokat a kapcsolatokat kapják fel, amikben van valami figyelemfelkeltő, mint például egy kis félrelépősdi, egy szaftos, botrányos szakítás, esetleg valami olyan probléma, amit normális ember az életben nem tárna az olvasók elé. Persze az ilyenek sokkal izgalmasabbak is, mint az egyszerű, unalmas, hétköznapi szerelem.

Pedig a hosszan tartó kapcsolatokat is lehetne promótálni, esetleg példaként állítani a fiatalok elé, ne adj Isten ellensúlyozni vele az “összejövünk-szakítunk-kibékülünk-szakítunk” együttlétek dömpingjét. Néhanapján igazán megtehetné pár nagyobb bulvármagazin is, hogy az értékeket helyezze előtérbe a rengeteg szemét helyett, amit időnként képesek magukból a világra okádni.

Éppen ezért mi most úgy döntöttünk, hogy élen járunk a jó példával, és a BoredPanda segítségével mutatunk pár olyan sztárpárt, akik bizony nem mostanság jöttek össze, de mind a mai napig együtt vannak, és képesek békében, harmóniában élni. Gondoljuk csak végig: nem szívmelengetőbb ilyen képeket nézegetni és kommentálni, mint a sárdobálós-szétmenős sztorikat? 

De.

Hozzászólások