Őrület! – Egy fába szerelmes az ausztrál nő

Nyíltan vállalja érzéseit

2015/03/26

Emma McCabe családját is sokkolta a ténnyel, hogy egy fába szerelmes. Az ausztrál nő azzal hívta fel magára az egész világ figyelmét, hogy kijelentette, márpedig ő Tim nevű fájához akar feleségül menni. Állítása szerint még soha ilyen jó nem volt a szexuális élete, amióta megtalálta élete párját.

Döbbenet! A 31 éves nő annyiszor csalódott a férfiakban, és annyi rosszul sikerült kapcsolata volt, hogy egy huszárvágással új életet kezdett, méghozzá Timmel, a fával. Igen, jól olvassa. A hölgy egy fába zúgott bele, és a mély érzelmeken túl a legmegdöbbentőbb, hogy aktív szexuális életet is élnek. Ahogy ő mondja, életében nem szexelt még olyan jót, mint vele.

emma

“Imádom az érzést, ahogy a meztelen testemhez érnek a faágak és a levelek cirógatják a bőrömet. Kicsit erősebb a fájdalomérzet, de én szeretem ezt a fajta bizsergést” – nyilatkozta Emma egy ausztrál lapnak. “Eleinte más fákkal is próbálkoztam, de egyikkel sem volt olyan jó, mint vele. Azóta hozzá ragaszkodom, szerelmes vagyok, benne megtaláltam azt, akire szükségem van, és soha sem csalnám meg Timet” – tette még hozzá a szerelmes asszony.

A legsokkolóbb a történetben, hogy ez a fajta szerelem egy létező dolog, bár igen ritka. Dendrofília a neve, ami pontosan azt jelenti, hogy az illető csak fákkal képes szexuális kapcsolatot létesíteni. Aki nem ismeri ezt az érzést, annak szinte képtelenség megértenie, hogy mi vonzót láthat egy ember egy fa törzsében. Egy általunk megkérdezett pszichológus szerint a posztmodern szemlélet alapján nem jelenthető ki egyértelműen erről az állapotról, hogy betegségről lenne szó. Tehát ezért is lehet jogos Emma meglepettsége, hogy a környezete miért nem képes megérteni és elfogadni  ezt a nem túl hétköznapi helyzetet.

Ha egy pillanatra logikusan belegondolunk végül is lehet, hogy a hölgy jól döntött. Tim olyan, mint az ideális férfi: magas, stabil, és nem egy gyökér, csak igazi gyökerekkel rendelkezik, ráadásul biztos, hogy a végletekig megbízható és soha sem fogja megcsalni Emmát.

fotó: Twitter

Hozzászólások