Őrületbe kerget a párod? Itt a megoldás!

Nézd mindennek a pozitív oldalát!

2016/11/15

Hol több, hol kevesebb probléma merül fel egy kapcsolatban, de tény, hogy a párunk néha az őrületbe tud kergetni. Kis trükkökkel azonban kiküszöbölheted. 

Egy kapcsolat sem viharmentes ezt mindenki tudja. Vannak párok akiknél több, vannak akiknél kevesebb probléma lép fel az együttélés során. Biztos neked is volt már olyan érzésed, hogy az őrületbe kerget a szerelmed, bármennyire is szereted. Ha a világ legcsodálatosabb pasiját/csaját tudhatod magadénak, akkor is lesznek olyan hibái amit nehezen viselsz. De ha hiszed, ha nem, azokat a bizonyos dolgokat, amelyektől a plafonra mászol, könnyen alakíthatod a legszeretetreméltóbb tulajdonságaivá egy ravasz stratégia segítségével. Csak nézd mindennek a jó oldalát. A vastagbetűs rész a probléma, alatta pedig a tulajdonság pozitívuma. Felfedezésre fel! 

Nem fejezi ki kellőképpen az érzéseit
Mielőtt az érzelmei vezetnék, gondolkozik azokon a dolgokon, amiket mondasz neki. Azért teszi, hogy kettesben megbeszélhessétek a problémáitokat drámázás nélkül.

Túlságosan pedáns és megfontolt
Soha sem felejt el születésnapot vagy évfordulót. Ezen kívül nem kell stresszelned magad olyan unalmas feladatokon, mint az útlevél idejének meghosszabbítása. Ő elintézi.

Felelőtlen, feledékeny, nyaggatnod kell, hogy intézzen el bizonyos  dolgokat és folyton emlékeztetned kell a tervekre. (Leginkább a férfiakra jellemző)
Laza viselkedése segít neked is, hogy megnyugodj és ne agyalj jelentéktelen dolgokon. Szörnyen öltözik. Úgy gondolja, már akkor trendi lehet, ha leveszi a baseballsapkáját.

A földön jár és nem a fellegekben — azt kapod, amit látsz.
Nem kell tökéletesen kinézned, és ahogy elkezdesz kevésbé aggódni, úgy nyílsz meg egyre jobban érzelmileg. Tudod, hogy mindig elfogadja a kis hibáidat.

Hiperkritikus. Néha képes arra, hogy bepöccenjen, ha a dolgok nem pontosan úgy vannak, ahogy Ő akarja.

Önkritikus és sohasem lazít  — személyesen vagy a szerelemben – mert Ő fejlődni akar. Emellett utálja elkövetni ugyanazt a hibát kétszer, szóval, amikor gondja van, például elfelejti a barátod nevét, nem kell attól tartanod, hogy ezt megteszi újra.

Hozzászólások