Őrületes orgia-fotók Miley Cyrusról

Ezt az arcát még biztos nem láttad

2015/08/06

Az év legdurvább partiját mutatja be a W magazin szeptemberi divatanyaga: Miley Cyrus és barátai egy már-már orgiának tűnő fotósorozatban pózolnak.

A divatmagazinok számára az év legfontosabb időszaka a szeptember: ebbe a lapszámba kell belekerülnie mindennek, ami meglepő, figyelemfelkeltő, merész és persze borzasztóan divatos. A W magazin egy őrült buli képein igyekszik visszahozni a legtrendibb ruhákat, csakhogy a fotók nem csak sikkesre, de határozottan 18 pluszosra sikeredtek!

A magazin fotósorozatán minden van, ami egy őrült, vad éjszakához kell: szexi csajok, dögös pasik, szép ruhák, alkohol és töménytelen szexualitás. Valószínűleg az évben ennél merészebb divatanyagot már nem fogunk látni.

A W természetesen sztárokat is felkért arra, hogy pózoljanak a divatanyag kedvéért, így a műtermi partin részt vett Miley Cyrus és Paris Hilton, a szexi modellek közül pedig Emily Ratajkovski, akit a Blurred Lines című dal klipjéből ismerhetjük, és Palvin Barbi barátnője, Stella Maxwell is.

A korábban visszafogott kislányként befutott Miley Cyrusról persze már régen kiderült, hogy imádja mutogatni magát, sőt, bármilyen őrültségre hajlandó, és hobbiból csinál meghökkentő dolgokat, így nem meglepő, hogy a „házibuliban” ő is bevállalós volt.

w magazin miley
Fotó: W Magazine

Olyannyira, hogy a mellét is kitette, és így pózol közös képen Stella Maxwellel, akivel állítólag több is van köztük, mint barátság.

miley cyrus
Fotó: W Magazine

Természetesen egy jó buliból nem hiányozhat a partikirálynő, Paris Hilton sem, aki egész visszafogottan mulatott a bulin.

paris hilton
Fotó: W Magazine

Emiy Ratajkowski ismét megmutatta, hogy a pasik a lába előtt hevernek – nem csoda, hogy a modell fiú élvezettel nyalogatta formás combjait!

emily ratajkowski
Fotó: W Magazine

És persze egy jó házibuli nincs meztelen medencézés nélkül, így a csajok végül megszabadultak a felsőjüktől is!

w magazine
Fotó: W Magazine

Ha kíváncsi vagy a többi képre is, kattints IDE!

Hozzászólások