Őrült lánykérés – olcsó és garantált az igen

Tippek, hogy jól sikerüljön a nagy pillanat

2014/08/17

Ha egy férfi eldönti, hogy megállapodik egy nő mellett, akkor azt szeretné, ha a lánykérés olyan pillanat lenne, amelyre mindketten örök életükre emlékeznek. Nem kell méregdrága dolgokra gondolni: elég egy-két őrült ötlet, és a nagy napról garantáltan az unokák is beszélni fognak. Nem baj, ha már valaki megcsinálta előtted, számotokra kizárólag a ti történetetek lesz!

A mozizós

Filmbe illő jelenettel lepte meg kedvesét egy fiú – szó szerint, hiszen egy filmelőzetest készített, melyben felvezette a lánykérést. A gyanútlan lány testvérével ült be a moziba, ám meglepő módon az egyik mozi előzetesben ráismert barátja és apja hangjára. Először fogalma sem volt, mi készül, ám hamar rájött, miután a kisfilmben kedvese elkérte leendő apósától az kezét. A kisfilm vicces jelenetei után következett a legmeghatóbb pillanat: amint az izgatott férjjelölt belépett a terembe, letérdelt jövendőbelije előtt és megkérte barátnője kezét. Biztosan sok lány irigykedett aznap a beteljesült szerelemre, ami tényleg nem csak a filmekben létezik.

Megörökített meglepetés

Nem csak beszélni fogtok életetek fontos pillanatáról, de a fotókat vissza is nézhetitek róla, ha így döntesz: barátnődet lepd meg egy fotózással, amit egy profi szakember készít el. A kedvesed imádni fogja, hogy őt fotózzák, és ebben a felfokozott érzelmi állapotban térdelj le elé, és kérd meg a kezét. Közben pedig kattogjon a fényképezőgép!

A táncos

2012-ben Isaac Lambs, egy portlandi színész egészen rendkívüli módot választott a lánykéréshez: rokonait, barátnője családját és barátaikat megkérte, hogy tanuljanak be egy koreográfiát a Marry you című dalra. A férfi a szülei házához hívatta szerelmét, ahol Isaac testvére egy kocsi hátuljába ültette őt és a fejére adott egy fülhallgatót, mondván, mutatni akar neki egy dalt. A kocsi elindult, mögötte pedig elkezdődött a néhány perces előadás, melynek végén Isaac térden állva kérte barátnőjét, hogy legyen a felesége. Lehet egy ilyen produkcióra nemet mondani?

A bűnös

Egy amerikai férfi a rend ébre őreit hívta segítségül ahhoz, hogy barátnője a legboldogabb napjára garantáltan emlékezzen. A pár autóval utazott, amikor egy közúti igazoltatáskor a rendőrök belekötöttek a sofőr irataiba. A fiú kötözködni kezdett, amiért a biztos urak az utó oldalához állították, lefogták és börtönnel fenyegették. A kellőképpen ideges barátnőt kérték meg arra, hogy nyissa ki az autó csomagtartóját, melyben egy gyanús dobozt találtak. A lány mit sem sejtve kinyitotta a csomagot, amiben meglepetésére egy csillogó eljegyzési gyűrűt talált.

Az átverés

Amerikában egy tévéstáb segített egy férfinak feltenni élete legnagyobb kérdését. A tervek alapján a jövendőbeli ara és párja egy étteremben vacsorázott, amikor hirtelen egy nő rontott oda hozzájuk és képen öntötte a férfit egy pohár vízzel, és elhordta mindennek. A lány teljesen kétségbeesett, amikor két rendőr érkezett hozzájuk, az egyik elkísérte a párját, a másik pedig kikérdezte őt. Először a kétségbeeséstől észre sem vette a meglepő vallatást, a rendőr ugyanis azt kérdezte tőle, hogy valóban szereti-e a kedvesét. A lány szeme először a bánattól, aztán viszont a meglepettségtől lett könnyes, miután az étterem minden vendége dalra fakadt, végül pedig megérkezett kedvese, hogy megkérje a kezét. A videót majd’ 20 millióan látták már – valószínűleg sok lánynak okoztak már hasonló módon meglepetést.

A cuki

Az a férjjelölt bizony semmit sem bízott a véletlenre, aki a lehető legcukibb módot választotta a lánykérésre. Egy férfi úgy gondolta, borítékolható lesz az igen, ha egy ennivaló kiscica nyakába akasztja a táblát, melyen ez állt: „Hozzá mennél az új apukámhoz?”. A papír mellől természetesen a csillogó jegygyűrű sem hiányozhatott. Valószínűleg kevés olyan lány van, aki el tudna utasítani egy ilyen édes ajánlatot.

Hozzászólások