Összeesett és kórházba került Erdei Zsolt

Komoly térdsérülése van a bokszolónak

2014/08/13

Edzés közben összeesett az egykori világbajnok bokszoló, Erdei Zsolt: olyan fájdalom nyilallt a térdébe, hogy nem tudott lábra állni. A sportolót azonnal kórházba vitték, ám az eredményekből egyelőre semmi nem derült ki, így további vizsgálatokra lesz szükség.

A bokszolót ugyan már kiengedték a kórházból, de még mindig nem tud a saját lábán közlekedni. Amíg az orvosok nem végzik el a szükséges vizsgálatokat, addig azt sem tudják megmondani, milyen kezelést kell kapnia a világbajnoknak.

Erdei Zsolt (Fotó: RTL Klub)

„Pillanatnyilag nem tudunk semmit, csak röntgenfelvétel készült. Ennek segítségével azt állapították meg az orvosok, hogy a csont ép, úgyhogy az MR-vizsgálat fog segíteni abban, hogy megtaláljuk a fájdalom okát. Reméljük, hogy nem komoly a baj” – mondta a TV2 Aktívjának Erdei Zsolt elkeseredve.

Erdei Zsolt nehéz időszakon megy keresztül, kislánya ugyanis a tervezett augusztus helyett már májusban világra jött, ami a családot komoly próbák elé állította. Gréti súlya nem érte el az egy kilót, amikor megszületett, állapota sokáig kritikus volt, így a család hetekig ingázott a kórház és otthonuk között. Nem merték berendezni a babaszobát sem, mert nem tudták, a pici sorsa jóra fordul-e. Zsolt akkor arról nyilatkozott, hogy nehéz így látnia a saját gyermekét, kedvese pedig saját magát okolta a történtek miatt.

Szerencsére a hitük és az orvosok munkája meghozta a gyümölcsét, a kis Gréti egyre jobban van, a szülők egy ideje otthon örülhetnek kislányuk cseperedésének. Remélhetőleg Madár térdsérülése sem árnyékolja be sokáig a család boldogságát.

Hozzászólások