Összefogtak a Jóban Rosszban barátnői

Ki akarnak lépni a skatulyából

2014/08/04

Nagy fába vágta a fejszéjét a Jóban Rosszban négy szereplője: Kondákor Zsófi, Juhász Adrienn, Bálizs Anett és Végh Judit. A magánéletben jó barátságot ápoló színésznők ki akartak lépni a sorozatbeli karakterükből, és létrehoztak egy saját színdarabot.

Igazi családi vállalkozássá alakult az ötlet, hiszen Juhász Adrienn édesanyja írta a történetet, Végh Judit párja pedig a rendezője lett a Csak egy kis pánik című darabnak.

Juhász Adrienn„Nagyon kedveljük a Jóban Rosszban sorozatban megformált szerepeinket, de nem szeretnénk, ha kizárólag ezzel azonosítanának bennünket. A magánéletben nagyon jó barátnők vagyunk, és legalább 2-3 éve tervezgetjük, hogy létrehozunk egy darabot, amelyben más karaktert játszhatunk. Áprilisban kezdődtek a munkálatok; mivel édesanyám író, ezért ő formálta meg a darab történetét. Szerencsére semmilyen problémát nem okozott az, hogy szoros rokoni kapcsolat van közöttünk, mert én egyáltalán nem akartam beleszólni a munkájába. Igaz, a Facebookon alakítottunk egy zárt csoportot a darab közreműködőivel azért, hogy ha valakinek ötlete, észrevétele volt, akkor ott megvitathattuk, de az én karakterem úgy lett tökéletes, ahogy anyukám megírta” – mesélte lelkesen Juhász Adrienn, aki egy szingli üzletasszonyt alakít, akinek rengeteg fóbiája van.

Ugyan a premieren már túl van a csapat, de hamarosan a velencei Esztrád Vízi Színházban játsszák a darabot. Ezzel azonban nincs vége produkciónak.

„A bemutató remekül sikerült, és már alig várjuk az augusztus 15-én tartandó velencei előadást. Szeretnénk minél többször vidékre vinni a darabot, és még az sem elképzelhetetlen, hogy Budapesten kapunk állandó játszóhelyet. Mivel remekük zajlottak a Csak egy kis pánik munkálatai, ezért úgy tervezzük, hogy a közös munkát nem hagyjuk abba; minden évben szeretnénk színpadra állítani egy új darabot” – tette hozzá a Jóban Rosszban Elvira nővére.

Hozzászólások