Összegyűlt a 700 000 000 Zentének!

2019/09/25

A nap legnagyobb és legcsodálatosabb híre, hogy győzött az összefogás és összegyűlt az SMA-1 típusú izomsorvadásban szenvedő kis Zente számára a 700 000 000 Forint, mely betegségének gyógyszeres kezeléséhez szükséges.

Édesanyja közösségi oldalán ezzel a bejegyzéssel köszönte meg az adakozóknak nagylelkűségüket, kiemelve Mága Zoltán és Mészáros Lőrinc közreműködését a szükséges pénz összegyűjtésében: “Mindenkinek egyenként nem tudok köszönetet mondani. Két embernek fogom megköszönni név szerint. Egyikük a csupaszív Mága Zoltán, aki tényleg minden követ megmozgatott, Zentéért, a másik nagylelkű adakozó pedig Mészáros Lőrinc és családja volt. Hálásan köszönjük, hogy beálltak a több ezer jószívű ember közé, közétek és így együtt összefogásban sikerült!”

A kisfiú gyógyíthatatlan betegségének tünetei így javíthatóak a világ egyik legdrágább gyógyszerével, és Zente megkaphatja még két éves kora előtt, ugyanis a csodaszer csak akkor alkalmazható.

Korábban az édesanya, aki az egész kampányt elindította gyermekéért, egy rádióműsorban arról számolt be, hogy az utolsó 100 millió forintot egy személy utalta át kisfia gyógykezelésére. Akkor még nem akarta felfedni a nagylelkű adományozó kilétét, nevét esti posztjában hozta nyilvánosságra.

Zente édesanyja a szerda esti posztban a köszönetnyilvánításon kívül a hasonlóan nehéz helyzetben lévő gyermekek támogatására is buzdította a magyarokat.

Hozzászólások