Összehozták Bárdos Andrást és Molnár Andit

A tévés cáfolja a híresztelést

2014/11/08

Óriási meglepetést okozott, hogy Bárdos Andrásnak kellett hazajönnie a Celeb vagyok, ments ki innen sorozatból a legutolsó alkalommal, hiszen őt sokan a játék potenciális nyertesének tartották.

Úgy látszik, hogy a sorozat nézőközönsége inkább a “balhés” szereplőket támogatja, ha az esélyes televízióst küldték haza, miközben olyan kötekedő résztvevők, mint Baukó Éva ott maradhatott még. Bárdos András nem dőlt kardjába a hír hallatán, Molnár Andi viszont nagyon elszomorodott tőle, olyannyira, hogy a nyakába is borult.

András és Andi együtt szerepelt már a Szombat esti lázban is, barátságuk tehát nem új keletű és már a műsor kezdetekor is köztudott volt. Többen viszont úgy hitték, hogy kettőjük között ennél több is van; a pletyka eljutott a tévés feleségéhez, Máté Krisztához is, aki elmondta, hogy biztos volt benne, hogy ilyen hírek kapnak lábra majd a műsor folyamán és megpróbálják összeboronálni Andrást a bájos táncosnővel.

20141102bardos-andras

“Andi nagyon csinos nő, de bennem fel sem merült, hogy András nem csak barátként kezelné őt. Úgy vigyázott rá, ahogyan egy férfinak kell egy nőre. Talán ezt érthették félre az emberek” – nyilatkozott erről Kriszta, aki azt is elárulta, hogy a féltékenység szóba sem jöhet náluk.

“Sokak számára talán hihetetlen, hogy egy szép nő lehet csak barát. Pedig Andi és András közt nincs másról szó. Még a táncos műsor alatt kerültek közel egymáshoz, hiszen rengeteg időt töltöttek együtt a próbák miatt. Csodálkozom, hogy nem hozták már hamarabb össze őket” – mondta nevetve Kriszta, aki szintén barátjának tekinti Andit.

“Bízom benne, hogy Andi fogja megnyerni a műsort, hiszen ez nem a végletek diadala. Sosem az extrém arcok győznek a legvégén. Keleti Andi és Falusi Mariann után Molnár Andi logikus választás lenne a nézőktől” – mondta bizakodva a tévés. (forrás: Bors)

Hozzászólások