Összejönnek? – Varga Viktor Bálint Toncsival flörtölt

Izzott köztük a levegő

2015/01/07

Tombolt a szenvedély, Varga Viktor és Bálint Antónia a kamerák kereszttüzében is nyíltan flörtölt egymással. A Hal a tortán szerelmet hoz számukra?

A népszerű énekes mindig nyíltan vállalta érzéseit, és ha kezdeményeznie kellett, sosem szorongott. Most sem. A Hal a tortán adásában rámozdult Bálint Antóniára.

Valóban történt egy halovány kezdeményezés felém Toncsi ré­széről, amit én azonnal elfogadtam, és tovább folytattam a játékot. Antónia gyönyörű, vonzó nő, és annak ellenére, hogy legtöbbször a fiatalabb vagy a velem egykorú nők társaságát keresem, volt már idősebb barátnőm. Minden nő egyaránt szép, függetlenül attól, hogy milyen az alakja, vagy hány éves. Mi férfiak ösztönösen kíváncsiak vagyunk a nőkre – így számomra is izgalmas gondolat, hogy ki­kezdjek egy nálam idősebb nővel. A legfontosabb a kisugárzás, és ha a belső harmónia megvan, bármelyik nő le tud venni a lábamról” – jelentette ki a Borsnak Varga Viktor.

A főzős csapatban lévő Cseke Katinkának azonnal feltűnt, hogy alakul valami Viktor és Toncsi között, igaz, nehéz lett volna titkolni a fellángolást, hiszen nyílt színen zajlott.

Viktor szimpatikus és humoros fiatalember, de én már egy másik életszakaszban tartok, mint ő. Zsidró, Katinka és Nelly – mint három boszorkány – mindenáron össze akart boronálni bennünket, de ha én ismerkedni szeretnék, az csakis komoly alapokon nyugodna. Nem mintha Viktor nem lenne férfias – sőt még az sem zavar, hogy negyven kiló –, de hogy mi lesz köztünk? Az péntekre kiderül…” – mondta sejtelmesen Bálint Toncsi, aki a negyedik x-en túl is remek formában van; nemrégiben posztolt magáról egy fehérneműs képet, ahol jól látszik: még mindig nagyon szexi.

Nézd meg, hogyan közeledett egymáshoz Varga Viktor és Bálint Toncsi!

Hozzászólások