Összevesztetek? Így engeszteld ki!

Jó tanácsok pasiknak!

2014/12/05

Minden kapcsolatban előfordul, hogy a legnagyobb szerelem közepette is összevesznek. A férfi mást akar mint a nő és fordítva. Persze jobb a békülés, így olyan hasznos tanácsokkal látjuk el a férfiakat, amelyekkel könnyen kiengesztelhetik párjukat.

Sajnos vagy sem, bármikor adódhat olyan pillanat, amikor összekapunk a párunkkal. Jelen esetben arra a helyzetre szeretnénk segítséget adni a férfiaknak, amikor úgy alakult a helyzet, hogy ők bántották meg párjukat. Mert ez is előfordul olykor, ugye?

Akár a nő külsejére, főztjére vagy csak bármire teszel olyan megjegyzést, ami az érzékenyebb lelkű párodnak szomorúságot okoz, van olyan megoldás, amellyel könnyen visszazökkenhetünk a boldog és önfeledt szerelemes állapotába. (persze vannak olyan helyzetek, amikor nem lehet helyrehozni…)

Couple during break up - Sad young woman

Mit tehetsz a kibékülés érdekében?

– vegyél neki valami finom csokit vagy sütit (feltéve, ha nem a külsejére mondtál valami gorombát vagy nem diétázik)
– a virágnak minden nő örül
– lepd meg egy szuperjó szépítő kezeléssel: masszázs, arcpakolás, manikűr, fodrász (itt sem mellékes, hogy olyannal, amit imád)
– ha úgy érzed, hogy tényleg nagyon megsértetted a szerelmedet, nincs más választás, mint egy jó kis wellness hétvége, amelyen újból egymásra találhattok vagy egy engesztelő vacsora, virággal, esetleg valami kis ajándékkal

Ha megcsaltad, megaláztad, akkor ne tégy semmit, semmi értelme. Gondolkodtál volna hamarabb!
Na jó, ha megértő a párod és szeretitek egymást, beszéljétek át a problémát, hátha helyrehozható.

Upset man looking at a camera

Hozzászólások