Osvárt Andrea szakított párjával

Úgy tűnik, nem szerencsés a nem szakmabeli kapcsolat

2014/08/23
Osvárt Andrea szakított párjával – úgy látszik, nem szerencsés a nem szakmabeli kapcsolat

A szépséges műsorvezető és színésznő sikeres külföldi karriert futott be, emiatt tíz évet töltött Olaszországban. Ami miatt végül is úgy döntött, hogy mégis hazatér és itthon is szerepeket és műsorvezetést vállal, abban nagy szerepe volt szerelmének, aki akkor már két éve ostromolta és udvarolt neki. A távkapcsolat nem igen szokott működni, ezért Andrea végleg hazatért.

fotó: www.hu.wikipedia.org

Kapcsolatuk kissé döcögősen indult, ami talán betudható annak, hogy nem ugyanabban  a szakmai közegben mozognak, de később sikeresen alakult és Andrea boldog volt.

Szakmailag is egymást érték a sikerek, hiszen a műsorvezetések mellett filmszerepeket is kapott, mint például a „Megdönteni Hajnal Tímeát” című filmben.

Újabb szerep miatt vissza kellett utaznia Olaszországba, ami nem használt a kapcsolatnak, hiszen ismét távol kellett lennie szerelmétől. Egymást érték a műsorvezetési feladatok is, a Balatoni Nyár és a Miss Word Hungary 2014-ben például.

Mindent összevetve – nem igen jutott elég idő a párjára, így sajnos úgy tűnik, hogy a kapcsolatnak vége, amit Andrea a Blikknek adott interjújában meg is erősített.

Többet nem is mondott, mindössze annyit, hogy a sok munka és az ingázás miatt alakultak így a dolgok. (forrás: Blikk)

Hozzászólások