Őszinte szerelmi vallomás Ördög Nórától – meghitt fotóval

A világ összes apukájának köszönetet mond

2015/02/05

Megható szerelmi vallomásban írta le érzéseit Ördög Nóra – de nem csak férjének, hanem az összes apukának címezte szavait.

Ördög Nóra nagyszerű anyuka, de mint tudjuk, minden nő mögött áll egy férfi, aki segíti. A műsorvezető nagyon szerencsés, hiszen férje, Nánási Pál nem csak karrierjében támogatja száz százalékosan, de a gyereknevelésből is kiveszi a részét. Ezért Nóri úgy döntött, írásban köszöni meg neki és a világ összes apukájának, hogy megkönnyítik az anyukák életét.

Köszönöm, hogy egy percig sem kell aggódnom amiatt, hogy pótolhatatlan vagyok-e, ami persze néha jól esne az embernek, de amikor a lelkiismeret-furdalás démonaival küzdök, mert éppen nem tudok otthon lenni, ez az egyetlen fegyverem: a tudat, hogy nélkülem is istenien szórakoznak az apjukkal, hiányérzet nélkül! De a legfontosabb: köszönöm, hogy megmutatod a gyerekeinknek, hogy milyen az élet vagányabb, szabadabb, önfeledtebb, lázadóbb oldala, amit tőlem, aggódós anyukától sosem kapnának meg. Köszönöm, hogy minden nap láthatom a szemedben azt a büszke, érzékeny, gondoskodó csillogást, ami csak akkor jön elő, amikor velük vagy, de akkor aztán folyamatosan ott ragyog…” – írja Nóra a Kisfelfedező blogon.

Ördög Nóri és Majka
Ördög Nóri csak a stabil családi háttérrel tud sikeres lenni

Ördög Nóra azonban nem csak azért hálás, hogy Nánási Pál a gyermeknevelés oroszlán részét vállalja, hanem azért is, mert sok év házasság és két gyermek után is igazi nőként tud feleségére tekinteni.

És köszönöm, hogy az a bizonyos másik csillogás is ott maradt a szemedben, ami nekem szólt még régen, de ma is megkaphatom például azokon a kócos, gyűrött reggeleken, amikor a legkevésbé számítok rá, de a legnagyobb szükségem van arra, hogy töltekezzem belőle” – vallotta be őszintén a műsorvezető.

Köszönöm neked, és köszönjük nektek, apukák, hogy vagytok!!!” – zárta le üzenetét Ördög Nóra, a világ összes apukájának címezve.

A meghitt családi fotót megtekintheted ITT

Hozzászólások