Őt csókolja Szabó Zsófi!

Határtalan érzelmeket táplál a színésznő

2015/02/13

Rég nem volt ennyire boldog Szabó Zsófi, de úgy tűnik, most megtalálta a lelki társát! A szőke színésznő időt és pénzt nem sajnálva kényezteti kedvencét, Celebestet.

Amióta véget ért az X-Faktor, Szabó Zsófinak rengeteg ideje maradt, hogy gyermekkori szenvedélyének, a lovaglásnak éljen. Olyannyira beleszeretett a sportba, hogy már három lovat is tart, de azt sem tartja kizártnak, hogy a jövőben a lótenyésztésből fog megélni.

“Celebestet én lovagolom, a két négyéves csikóval pedig egy elismert díjugrató fog versenyezni. A szezon végén az egyiket szeretném eladni, a másikkal pedig versenyezni a jövőben. Lovakat szeretnék adni-venni, de arra, hogy egyedül válasszak ki egy csikót, ami később jó ugróló lehet, még nem vállalkoznék” – magyarázta a színésznő a Borsnak, aki azt is elárulta, miből futja a nem éppen olcsó mulatságra.

106270
Így kényezteti Szabó Zsófi a kedvenceit (fotó: Bors)

Nem vagyok annyira gazdag, hogy csak úgy tartsam a lovakat, ezért is szeretném eladni az egyiket. De tudom, hogy a sok törődésnek hála, vissza fog jönni az áruk. Sokan mondják, hogy most beleölöm a pénzem az álmaimba, de eddig azért dolgoztam keményen, hogy egyszer majd lovagolhassak” – tette hozzá a színésznő, aki a lovak iránti szeretetét még édesapjától örökölte.

Hozzászólások