Öt nap megőrülés a Balaton parton

Tiesto, Nicky Romer és a Hardwell a Soundon!

2015/07/06

Szerdán ismét megnyitja kapuit hazánk legnagyobb vízparti fesztiválja, a Balaton Sound. Az öt nap alatt világsztárok, elképesztő színpadi látványosságok és felejthetetlen hangulat várja a legőrültebb partyarcokat Zamárdi.

Vízpart, világsztárok és végtelen szórakozási lehetőségek – mi más kéne egy felejthetetlen nyári fesztiválhoz?! A Balaton Sound hazánk egyik legizgalmasabb és legpörgősebb fesztiválja, ahol a tökéletes hangulat mellett az öt napos nyaralás élménye is adott.

Soha annyi sztárfellépő nem érkezett még a fesztiválra, mint idén: a hazai DJ-k mellett a legnagyobb külföldi lemezlovasok pörgetik majd a legjobb party számokat, hogy a non-stop bulizás a lehető legjobb alapokról induljon.

bestof3bs2014

A Balaton Soundon fellép idén a világ legjobb DJ-it rangsoroló DJ Mag lista első 20 helyezettjéből hét lemezlovas! Már az első napon elkezdődik a megőrülés, hiszen a bulit délután 4-kor nyitja a Matercard Nagyszínpadon a hazai kedvenc, Sterbinszky. Ezután olyan sztárok lépnek fel, mint Oliver Heldens, Aron Chupa, a Stereo Palma vagy éppen a világ egyik legkedveltebb DJ-je, Tiesto!

A csütörtök még ütősebbnek ígérkezik: jön Nicky Romero, de megcsinálja a bulit Axwell és Ingrosso is! Csütörtök a magyar zenészek frontján is ütős lesz, ugyanis érkezik az Irie Maffia és a Wellhello is.

bestof5bs2014

A péntek már az abszolút megőrülés napja lesz. Jön a világ egyik legkeresettebb előadója, Jason Derulo, majd ő a világ legjobb DJ-jének adja át a nagyszínpadont: Hardwell pörgeti majd a legzúzósabb slágereket. Mellettük a magyar vonalon jön a The Biebers és Halottpénz koncertje, sőt, a csajok is beerősítenek: fellép Julia Carpenter és Edo Denova.

Szombaton sincs pihenés! A nagyszínpadot elfoglalja Afrojack és az örök kedvenc, a Faithless, mellettük pedig jön Hot X, Klingande és Soulja is. Magyarok közül a Punnany Massiff, az Anima sound System és a Neo is színpadra lép.

bestof4bs2014

A Balaton Sound vasárnap sem áll le: fergeteges zárónapra készülhetünk, hiszen zenél majd Laidback Luke, Ludacris és érkezik Dimitri Vegas & Like Mike. Mellettük érkezik Charlie XCX, Kaskade,vagy éppen a Massive Beats.

A legjobb koncertek mellett egész napos rendezvények, szórakozási lehetőségek, vendéglátó egységek és igazi vízparti bulihangulat várja a Balaton Sound fesztiválozóit.

Hozzászólások