Őt szereti Zimány Linda?

Elszólta magát a modell új pasijával kapcsolatban

2015/08/10

Sokszor, sokan találgatnak, vajon ki lehet Zimány Linda pasija, ugyanis azt nyilván senki, vagy csak nagyon kevesen hiszik el, hogy a gyönyörű modell huzamosabb ideig szingli lenne. Most ő maga árulta el párja kilétét egy olyan ismerősének, aki továbbadta az információt a bulvármédiának.

Rendszeres „hírzárlat” van Zimány Linda körül, ami a pasikat illeti. Nem is csoda, hiszen csinos és ismert emberként sem lehet könnyű megtalálni az igazit. És nyilvánvalóan az sem könnyíti meg a helyzetet, ha ezen csámcsog a média, sőt ha kíváncsi tekintetek kísérik lépten, nyomon az illetőt. Abban ugye egyetértünk, hogy mi sem szeretnénk, ha egy éppen kialakulóban lévő kapcsolatunk alakulását ország-világ figyelné? Ilyenkor persze jön az, hogy közszereplő, ő ezt vállalta…stb. Így van, és így is kap hideget-meleget egyaránt egyes közösségi oldalon megosztott posztjai miatt, vagy akkor, amikor hazajön Amerikából. De szerelmi élete miatt is meg kell küzdenie ezekkel a reakciókkal?

A Bors értesülései szerint Zimány Linda jelenlegi párja olyan valaki, akivel már korábban is hírbe hozták, és aki már más modellek társaságát is élvezhette. Sikeres vállalkozóként a leggazdagabb magyarok listáján is többször felbukkant a neve, és a jó üzleti érzékkel megszerzett javait sosem sajnálta a barátaitól, szerelmeitől – boncolgatja a lap a férfi kilétét…

„Az elmúlt héten Linda már egy percig sem titkolta a saját köreiben, hogy a férfi és ő egy párt alkot. Szemlátomást repes a boldogságtól, és büszke arra, hogy egy ilyen sikeres, sokak által becsült és nagyra tartott férfi a párja. Őszintén boldognak tűnt” – árulta el az informátor, aki személyesen Lindától értesült az örömhírről.

A lap megkeresésére csak a sajtósokat tudták elérni, akik így nyilatkoztak az újra lángra kapott (?) szerelemmel kapcsolatban: „mint a múltban, úgy most sem nyilatkoznak a magánéletükről”.

Hozzászólások