Ötletek pároknak, karácsonyi romantikázáshoz

A kellemes és izgalmas közös percekhez

2014/12/25

A karácsonyi programok jobbik esetben arról szólnak, hogy a szeretteinkkel közösen ünneplünk. A pároknak is különleges lehet ez az alkalom, hiszen akár az első akár a sokadik karácsonyt ünneplik, mindig a szeretetről szól.

Ilyenkor el kell dönteni, hogy mivel is töltsük ezeket a napokat, hiszen az otthon töltött perceken kívül jó néha kimozdulni a lakásból és élvezni a város ünnepi forgatagát vagy éppen nyugalmát. Ilyenkor a legtöbb helyen szépen kivilágítják az utcákat, forralt boros standokat helyeznek el a frekventáltabb területeken, ahol akár alkoholmenetes forró italokat, teát vagy puncsot is fogyaszthatnak azok, akik vezetnek.

Ezen kívül a kirakodások, utcai sütödék is megszínesíthetik ezeket a napokat.
Mit tehettek még, ha élménydús programra vágytok?

Tóth Vera énekesnő is örömet szerezhet gyönyörű hangjával, ünnepi dalaival december 27-én, a Karácsonyi Koncert Tóth Verával koncertjén. Érdemes már előre beszerezni rá a jegyeket.

 

iStock_000021809205_Small


Gödöllőn a Gödöllői Királyi Kastélyban is csodaszép programok várják az oda látogatókat:

Az esztendő legbensőségesebb időszakában újra ünneplőt ölt a Gödöllői Királyi Kastély. A királyi család az 1870-es években a legkisebb gyermek, Mária Valéria kedvéért szívesen töltötte a karácsonyt Gödöllőn.
Ezt a korszakot megidézve immáron 14. alkalommal, novembertől december végéig színes családi programokkal és gazdag látnivalóval várnak minden kedves látogatót!

Bárhol is töltitek az ünnepeket, a legfontosabb, hogy jól érezzétek magatokat együtt és örök élmény maradjon.

Hozzászólások