Otthonában rémült halálra Sandra Bullock

Őrült rajongója tört be a színésznő otthonába

2014/07/18

Sandra Bullock és kisfiaJúnius 8-án, hajnal 1 órakkor törtek be Sandra Bullock otthonába, de a hátborzongató részletek még csak most láttak napvilágot. A színésznő épp hálószobájában feküdt, amikor nagy zajra lett figyelmes. Elindult, hogy magára zárja az ajtót, de már késő volt…

Tusolás után hálószobájában pihent Sandra Bullock, amikor furcsa zajra lett figyelmes. Félelmében felugrott, hogy bezárja a háló ajtaját, ám ekkor szinte halálra rémült, amikor meglátta feketébe öltözött őrült rajongóját, amint ott állt ajtaja előtt. A színésznő azonnal kihívta a rendőrséget. Joshua Corbett azonnal elnézést kért Sandrától: „ Sandy, sajnálom! Kérlek, ne tegyél feljelentést!”, de a rendőrség őrizetbe vette.

Kiderült, a 39 éves férfi rendszeresen visszajárt Sandra Bullock házához, hogy megfigyelje imádata tárgyát. Az őrült rajongónál találtak egy jegyzetfüzetet, ami tele volt a színésznő magazinokból kivágott fotóival, illetve kézzel írt feljegyzésekkel.

„Állandóan rád és Louie-ra, a fiamra gondolok. Úgy tekintek rád, mintha a törvényes feleségem lennél, és már Isten színe előtt is egymáshoz tartoznánk.” – írja a Daily Mirror.

Szerencsére Sandra 12 éves fia nem tartózkodott otthon ebben az időben, ezért neki nem kellett átélnie ezt a hátborzongató esetet.

Az ügyész szerint Corbettnél nem volt fegyver, míg a színésznő hollywoodi lakásában tartózkodott, ennek ellenére akár 12 év börtönbüntetést is kaphat a 39 éves férfi – a vád betörés és zaklatás.

Hozzászólások