Ötven millió dollárt ér Miley Cyrus?

Kereken ennyi a zsarolás összege

2015/01/09

A botrányhősnő jelenleg Patrick Schwarzeneggerrel él boldog párkapcsolatban, vagy mégsem? Habár Miley Cyrus egy kisebbnek semmiképpen sem mondható vagyont ér barátjának, a Terminátort alakító Arnoldról és feleségéről ez nem mondható el.

Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver 21 éves fia jelenleg Miley Cyrus párja, aminek a család és az ismerősök nem igazán örülnek. Ezt a határozott megjelenésű apuka egyértelműen ki is fejezte Patrick számára. A Closer francia magazin értesülései szerint a fiú 25 évesen kapná meg szüleitől a már korábban megígért 13 milliárd fontitot érő dollármilliókat.

Miley-Cyrus3

Ezt az összeget azonban csak akkor kapja készhez, ha búcsút int Cyrusnak, ellenkező esetben egy fillért sem fog látni a hihetetlenül nagy összegből. Valószínűleg nem lehet kellemes számára, hogy szülei bele akarnak szólni az életébe, ráadásul népszerű modellként még mindig az ő segítségükre szorul, ugyanakkor Schwarzeneggeréket is meg lehet érteni, nem? Melyik anyuka vagy apuka nézi vagy nézné jó szemmel, ha saját gyermeke egy botrányosan viselkedő hírességgel akarná leélni az életét, ezzel veszélybe sodorva az egész család hírnevét.

iStock_000016842523_Small

Nem szeretne véget vetni kapcsolatuknak, ugyanakkor olyan eset is előfordult, amikor ő sem nézte jó szemmel Miley meghökkentő viselkedését. Viszont arról még mindig nem tudunk semmi biztosat, hogy az énekesnő valóban terhes vagy terhes volt-e a fiútól.

“Patrick apja mindet megtesz, hogy szakítsanak, márpedig ha valamit a fejébe vesz, azt tudjuk, megvalósítja, ráadásul ahogy a Terminatorban is mondta, „vissza is jön”! Azt is hallottam, amint veszekedett édesanyjával, Maria Shriverrel. Azt mondta neki, semmi pénzért nem hagyja ott Mileyt!” – árulta el a lapnak a család egyik ismerőse.

miley

Hozzászólások