Pajzán kalandok a naplementében

Szex a nyári vakáció alatt

2015/06/12

Nincs ebben semmi romantika. A nyár, a hűvös szellő, az érzéki tengerparti nyaralás valahogy mindig előhozza az emberből a pajzán énjét. Egyszerű, színtiszta testi örömök, ami kizárólag a szexről szól, és ez így van jól.

A történet egyetlen romantikus kiegészítője a forró nyári kalandnak a naplemente, de ez is csak azért, mert szépen megfesti a képzeletbeli vásznat. Minden más az erotikáról és szenvedélyről szól, egy kicsit megtépázott lelkű nőről, akinek szüksége van valami újra, valami megszokottól eltérőre, és az érzésre, hogy ő is kellhet még. Tipikus egynyári este lenne, ha azt mondanám, egy jóképű amorózó fekete fürtjeivel behálózott, én pedig megadtam magam a testem akaratának. Ez is izgalmas, és lehet, hogy egyszer az életben még előfordul velem, de a kis kalandom a tengerparton ennél sokkal nyersebb szexualitásról szólt.

Mindig elgondolkoztam azon, vajon képes lennék-e egy teljesen vadidegen férfival szexuális kapcsolatot létesíteni pusztán a testi örömök megélése végett. Néhány hete a barátnőm és én eldöntöttük, hogy adunk az élvezeteknek és elutazunk kettesben nyaralni. Kicsit kizökkenni az itthoni hajtásból, jól érezni magunkat, és valami olyat tenni, ami csak a mi titkunk marad és távol hagyjuk az otthonunktól.

iStock_000020187087_Small

A finom homok a talpunk alatt, a koktélok, a sós víz illata és a hűvös tengeri szellő simogatta a testünket, és valóban bezsebeltünk minden elismerő tekintetet, ami ránk szegeződött. Nem is gondolná az ember, hogy mennyi magányos szív keres egy kis megnyugvást idegen karjaiban egy-egy nyaralás alkalmával. A szállodánk pont a tengerre nézett, alig pár métert kellett megtennünk, ha élvezni akartuk a habokat. Előző este már megismerkedtünk pár helyi sráccal, de nem különösebben tulajdonítottunk neki jelentőséget. Szimpatikusak voltak, bókoltak, jókat nevettünk és táncoltunk a bárban, aztán mindenki nyugovóra tért a saját szobájában. Még másnap sem gyanítottam semmit, amikor a fiúk feltűntek a sétányon.

Laza kis flörtnek indult, néhány simítás, naptej a hátra, közös röplabdázás. Nagyon jól éreztük magunkat, még akkor is, ha adódtak nyelvi nehézségek. A barátnőm rövidesen összegabalyodott az egyik helyi pincérrel, de egyáltalán nem zavart. Úgy döntöttem, bemegyek úszni egyet, gyönyörű kis szigetek voltak a parttól nem messze. Éppen ideális távolságban, hogy kedvem támadt elúszni a kavicsos partszakaszig. Megdöbbentem, amikor megláttam ezt a fiút nem sokkal mögöttem. Azt hittem lesz egy kis időm egyedül, gondolkozhatok, élvezhetem a napsütést, és nem kell törődnöm semmivel. Valahogy mégis izgatónak éreztem, hogy ott van körülöttem. Kérdezgette, mit csinálok itt egyedül, milyen az otthonom, kik a barátaim. Aztán egyszer csak beletúrt a hajamba, erősen fogta a tarkómat, magához húzott és megcsókolt. Az egész testem beleborzongott. Annyira férfias és határozott volt, hogy teljesen lenyűgözött ez a vehemencia. Alig néhány mozdulattal már a hátamon feküdtem, ő pedig egész testével rám nehezedett. Éreztem, ahogy a nadrágján keresztül megmerevedik férfiassága, de elég volt csak a szemébe néznem és tudtam, mennyire kíván. Képtelen voltam ellenállni.

erotic couple kissing in the water

Ez a déli fiú valóban tudott valamit. Nem kérdezett, mégis úgy használta a testemet, mintha évek óta ismerné. Minden egyes sóhajom és kéjes nyögésem egyértelmű jele volt annak, ha valamit jól csinált, és egyszerűen azt éreztem, hogy határozottsága és követelőzése ellenére adni akar. Vagyis neki csak a testem kellett, de ezt úgy tette, hogy közben egy percig sem éreztem rosszul magam. A nyelve végig pásztázott a testemen, amikor az ujjai a nedvességtől könnyű bejárást biztosító barlanghoz értek, szinte már könyörögnöm kellett, hogy had fogadjam be. A legnagyobb meglepettséggel tapasztaltam, hogy kétsége nem fért hozzá, ma magáévá tesz. Előhúzott egy óvszert a zsebéből, amit eddig ott rejtegetett a cipzár alatt. Elementáris erővel döfött belém, sajgott a derekam a kavicsok miatt, közben pedig hihetetlen szexuális élményben volt részem. Egy óra leforgása alatt kétszer lettünk egymáséi. Nem volt se romantikus, se rózsaszín felhős. Egyszerűen szex volt. Valódi, mindent elsöprő, finom szex.

Mikor visszaértünk a partszakaszra, és a kimerültségtől pihegve dőltünk le a törülközőre már tudtam, hogy ennek akkor és ott vége van. Egyszerűen kihasználtuk egymást, a szó legjobb értelmében. Csodálatos élmény volt, és jól esett a testemnek, lelkemnek is. Se több, se kevesebb. Örültem, hogy figyelt rá, hogy védekezzünk, és onnantól egy fikarcnyi kétségem sem fért hozzá, hogy neki adom magamat. Kívántam a gyönyörű testét, az izmos hátát, a világító kék szemét, és azt a puha ajkat, amivel úgy csókolt, mint aki az életéért küzd. Nem is sejti, hogy ő adott életet nekem.

Hozzászólások