Pálinka és disznóvágás Szegeden

Jó ebédhez jó ital, és még jobb hangulat!

2016/03/14

Ma és holnap még mindenki ellátogathat a Szegedi Toros és Pálinkafesztiválra! Igazi magyar gasztronómiai élmény a magyar nemzet egyik legnagyobb ünnepére!

Mindenkit vár egy igazi magyar eszem-iszom fesztivál 2016. március 11-15. között Szegeden! Immáron hetedik alkalommal kerül megrendezésre a magyar hagyományokat őrző Toros és Pálinkafesztivál, a Tisza Expo Zrt. szervezésében. A már öt naposra bővült rendezvénnyel az igazi falusi disznótoros hangulatot hozzuk Szeged szívébe, a Széchenyi térre.

disznotor

Finomabbnál finomabb toros ételek, Böllérverseny, Káposztafőző verseny, neves magyar fellépők, mókás vetélkedők és „malacságos” nyeremények várnak 2016-ban is mindenkire. Magyar disznótoros azonban nincs jó pálinka nélkül… így a remek ételek mellett, az eddigi évekhez hasonlóan most is igazi pálinkakülönlegességekkel készülnek kiállítóink. Az eddigiektől eltérően most március 15 is a fesztivál idejére esik, így programsorozatunk utolsó napját a magyarok egyik legnagyobb nemzeti ünnepének szenteljük. Igényes kulturális programokkal és műsorokkal emlékezünk meg a ’48-as forradalom és szabadságharc eseményeiről.

Látogass ki Te is, kóstold végig a fogásokat, igyál rá egy jó pálinkát és bulizd végig a fesztivált!

Hozzászólások