Palmira: „Tudom, milyen rajongani valakiért”

Férfiak keresik a fiatal énekesnő kegyeit

2015/03/27

Ki gondolta volna, Várhegyi Lucas Palmira önbizalomhiányban szenved! Pedig a Rising Star fiatal győztese a verseny előtt egyáltalán nem hitt magában, sőt a tehetségkutató előtt ő is csak egy rajongó tinilány volt.

Mira élete teljesen megváltozott, mióta megnyerte a versenyt: a mindennapjai pörgősen telnek, ráadásul a rajongói is elárasztják üzenetekkel.

palmira
Mira a műsor alatt dögös nővé érett (Fotó: TV2)

A Rising Star óta teljesen felfordult az életem: szerencsére nagyon sok fellépésem van, de közben a suliban is ott kell lennem, stúdióba járok dalokat készíteni, és úgy néz ki, hamarosan az első klipem is elkészül. De nagyon élvezem az egészet, engem a pörgés tart életben. Bár a színészkedésben eddig még nem sikerült kipróbálnom magam, nagyon szeretném, ha az ének mellett a színház is szerepet játszana az életemben, szóval várom a lehetőséget” – árulta el Palmira.

A fiatal énekesnő néhány hónapja még csak egy átlagos tini volt, aki rajongott kedvenceiért, ezért is szokatlan számára a helyzet, hogy most ő az, akiért egy ország oda van.

„Nem hittem, hogy eddig eljutok, sőt, még a döntőre sem számítottam. Soha nem voltam egy magabiztos lány: amikor először bementem a stúdióba, akkor sem számítottam arra, hogy továbbjutok, csak abban bíztam, hogy nem felejtem el a szöveget és valahogy túlélem azt az estét. Most viszont nagyon jól esik, hogy ennyien támogatnak és szeretnek, nagy szükségem volt erre az önbizalomfröccsre – mesélte őszintén Mira. Korábban több pletyka is terjedt arról, hogy a műsor alatt még a szerelmet is megtalálta, ő azonban elárulta: nincs senki az életében. –Sok férfi rajongóm megkeres, de ők leginkább nálam fiatalabbak, vagy pedig sokkal idősebbek. Ráadásul, ha a rajongói oldalamon ír valaki, akkor tudom, hogy csak azt a Mirát szeretik, akit a tévében láttak, nem pedig engem. Nem akarok senkit sem elutasítani, mert pontosan tudom, milyen érzés rajongani valakiért: én is csináltam már” – mondta nevetve Palmira, de hogy pontosan ki volt imádata tárgya, azt inkább titokban tartja.

Hozzászólások