Palvin Barbi megállíthatatlan!

Lehet még ezt fokozni?

2015/01/08

Újabb hatalmas lépést tett Palvin Barbi a szupermodellé válás útján: ezúttal a világ egyik leghíresebb luxusmárkája, a Lagerfeld új parfümjének arca lett! Ráadásul a kampányfotózáson a világ egyik legszexibb modell fiújával pózolhat.

Palvin Barbi a csúcsra tör, ez jól látszik abból, hogy egyre több világmárka arcának választják a 21 éves üdvöskét. Ezúttal egy kampányfotózás közben posztolt közös képet a partnere, napjaink egyik legismertebb férfi modellje, Baptiste Giabiconi.

A fotók Karl Lagerfeld legújabb parfümjének reklámjához készültek, és bár a végeredményre még várni kell, az már most látható, hogy Barbi ismét a legjobb formáját hozta.

barbara
Barbi és Baptiste Giabiconi a fotózáson (Forrás: Instagram)

Hazánk egyik legkeresettebb modellje olyan világmárkákhoz adja az arcát, mint a L’oreal, de láthattuk már a Victoria’s Secret, a H&M és a Milan Fashion Week divatbemutatóján is, szerepelt az orosz és német Vouge és a koreai Harper’s Bazaar címlapján, legutóbb a brazil Elle magazinban csodálhatták meg az olvasók. Nyáron pedig egy hollywoodi sikerfilmben, a Herkulesben bizonyíthatta, hogy nem csak gyönyörű, de még színészi tehetsége is van.

Palvin Barbi olyan híres barátokkal büszkélkedhet, mint Miley Crus, sőt korábban hírbe hoztál Justin Bieberrel és Leonardo DiCaprióval is!

És persze a hazai sztárok is imádják a gyönyörű modellt: a hírek szerint az X-Faktor fiúcsapatának, a Spoonak az egyik tagjával közelebbi viszonyba került, a szilvesztert pedig Éder Krisztiánnal töltötte.

Hozzászólások