Palvin Barbi újra szerelmes?

Az se titok, hogy ki a szerencsés áldozat

2014/07/29

Mint ahogy már korábban is írtuk, köztudott, hogy a gyönyörű modell, Palvin Barbi nem csak itthon kápráztatja el a nagyérdeműt. Rendszeresen feltűnik a tengerentúli vörös szőnyegen, hiszen már ő is Hollywood és Cannes kedvencei közé tartozik. Sőt, gyakran hírbe is hozzák egy-két amerikai sztárral, amiből kisebb botrányok alakulnak ki, de Barbit ez sem tartja vissza attól, hogy közösségi oldalain tegye közzé újabbnál újabb fotóit.

Úgy tűnik, hiába a sok rajongó világsztár – még Justin Bieber sem érhet Palvin Barbi gimis szerelmének nyomába. Vajon mit tud Kristóf, amit az amerikai tinibálvány nem? De nem csak vele hozták hírbe a haza hírességet. Vádolták már azzal is, hogy gyengéd szálak fűzik Leonardo DiCaprióhoz vagy éppen a One Direction énekeséhez. Habár Barbi nem erősítette meg soha ezeket a híreszteléseket, de nem is cáfolta őket.

palvinbarbiessomfaikristof
Palvin Barbi és Kristóf (fotó: Birton Szabolcs)

Most azonban a közösségi oldal a bizonyíték arra, hogy a volt szerelmesek ismét együtt vannak.  Kristóf – aki egyébként szintén modell – a facebook oldalán állította be borítóképének Palvin Barbi egyik fotóját, az alábbi szöveggel: „Olyan gyönyörű vagy, de nem ezért szeretlek…” – majd egy hozzászólásban ezt is közölte ismerőseivel: „Glad to have you back, never ever hurt you.”, vagyis „Boldog vagyok, hogy visszakaptalak, soha nem bántalak meg.”

Reméljük, Barbi és Kristóf – akik tavaly szakítottak –  ezúttal végleg megtalálják egymás mellett a boldogságot!

barbieskristof

kép forrása: Kristof facebook oldala, palvinbarbara.com

Hozzászólások