Pamela aggódik kislányáért

Nati hirtelen nagyon rosszul lett

2015/05/11

Nagyon megijesztette Berki Natasa Zselyke az anyukáját: Hódi Pamela reggel óta ápolgatja kislányát, aki betegen fekszik otthon.

Nati köhögéssel ébredt, délután azonban már orvoshoz kellett fordulniuk, mert hányt és hőemelkedése is volt. Pamela nagyon megrémült, amikor kislánya állapota rosszabbra fordult, és bár reméli, hogy semmi komoly baja nincs, jobbnak látta szakemberhez fordulni.

Nati reggel úgy ébredt, hogy nagyon köhögött. Adtam neki meleg teát, amibe köhögés elleni cseppet kevertem, de nem javult a helyzet. Sőt, a második pohár után már elkezdett hányni is, és éreztem, hogy nagyon meleg a homloka, hőemelkedése is volt. Szerencsére délután tudott aludni egy nagyot, de amikor megláttam, hogy ébredés után sincs jól, nagyon megijedtem. Azonnal fogtam, és elvittem az orvoshoz” – mesélte Pamela az RC News-nak, aki számára anyukaként az a legfontosabb, hogy kislánya egészséges legyen.

Hogy Nati hol kaphatta el a betegségest, Pamela csak találgatta, de gyanítja: nem vírusról, inkább megfázásról lehet szó.

„Tegnap a húgom születésnapját ünnepeltük, és gokartozni voltunk. Ott több gyerekkel is találkozott Nati, együtt játszottak; talán tőlük kapott el valamit. De az is lehet, hogy megfázott, mert egész nap kint szaladgált. Remélem, hogy gyorsan meg fog gyógyulni, mert nagyon rám ijesztett” – vallotta be Pamela. 

Innen kívánunk mielőbbi gyógyulást az édes Natasa Zselykének!

Hozzászólások