Pamela: “Berkivel nincs köztünk gyengéd érzelem”

Már nem tekint férfiként gyermeke apjára

2015/03/06

Mindenki azt találgatja, hogy vajon milyen viszony van most Berki Krisztián és Hódi Pamela között. Az Éden Éjjel műsorvezetője most tiszta vizet öntött a pohárba!

Hódi Pamela még az Éden Hotel forgatása előtt úgy döntött, hogy véget vet a párkapcsolatnak kislánya apukájával, és új életet kezd. Ám amikor a berki három hónap után hazatért Costa Ricáról, Nati és Pamela úgy fogadták őt a repülőtéren, mintha ismét egy család lennének. Bár az egykori szerelmesek már nem táplálnak mély érzéseket egymás iránt, remek viszonyban vannak, így a közös munka is jól megy nekik az Éden Éjjel forgatásain.

Nincsen már köztünk semmilyen gyengéd érzelem, így ezzel nincs probléma, ráadásul ha elindul az adás, teljesen félre tudom tenni a magánéletemet, és csak arra koncentrálok, hogy minden jól menjen. Tudjuk kezelni a helyzete, és Krisztián nagyon sokat segít nekem. Már nem gondolok rá úgy, mint férfira, de mindig is ő lesz a kislányom apukája, ami elválaszthatatlan kötelék közöttünk” – árulta el őszintén a Hot! magazinnak Pamela. 

Berki + Pamela
Berki minden interjúban elmondja, hogy Nati és Pamela számára a család

Amióta a berki hazatért az édenből, arról szólnak a pletykák, hogy a forgatás alatt összejött az egyik lánnyal. Pamelát azonban már ez sem zavarja.

“Szabad emberként azt csinál, amit akar. Már Natival berendezkedtem az új életemre, annak dacára, hogy Krisztián minden interjúban elmondja, hogy a kislányunk és én vagyunk a családja. Nem tudom, mennyire flörtöl másokkal, de megteheti, hiszen független. Remélem, az én életembe is minél hamarabb eljön az, akit szerelemmel tudok majd szeretni – tette hozzá az Éden Éjjel műsorvezetője.

Hozzászólások