Pánik tört ki a Ryanair repülőgépén!

2020/01/23

Óriási pánik tört ki a Ryanair egyik repülőgépén, amikor pár perccel a felszállás után sűrű füst kezdett el hömpölyögni az utastérben egy Bukarestből induló járaton.

A gép a rossz időjárás miatt majdnem három órás késéssel indult el Bukarestből Londonba. A felszállás után pár perccel a Ryanair-gép utasterét sűrű füst lepte el. Az esetről videofelvételek is készültek, melyek persze azonnal ellepték az internetet. Jól látszik rajtuk, hogy az utasok imádkoznak, sikítoznak, és egy gyermek azt kiabálja az édesanyjának, hogy meg fognak halni.

Magyar Hang beszámolója szerint a pilóta jelentette is a vészhelyzetet a toronynak, melyet később visszavontak. Az utasokat őmaga és a repülőgép személyzete nyugtatta meg. Azért ez elég nehéz lehetett, mert a gép ezt követően még egy órát körözött a Bukarest fölött, hogy elégesse üzemanyagát, és utána biztonságban tudjon landolni a román fővérosban.

Személyi sérülés nem történt, a füst okáról mélyen hallgatnak.

Szeretnénk arra buzdítani olvasóinkat, hogy repüléskor ne engedjék, hogy eluralkodjon rajtuk a pánik. Minden esetben kövessék a repülőgép személyzetének utasításait és legyenek együttműködőek velük.

Hozzászólások