Pánikhangulat a Rising Star stábjában

A műsor előtt egymásnak ugrott Majka és Kerényi

2014/11/22

Pánikhangulat alakult ki a Rising Star show-ja előtt a műsor stábjában, amikor a produkció műsorvezetője Majka és Kerényi Miklós Gábor, az egyik zsűritag összekülönbözött a műsor előtt.

Az információk szerint a Kossuth-díjas rendező majdnem ott hagyta a műsort mindössze két órával az adás megkezdése előtt, mert úgy gondolta, hogy Majka olyan hangnemben beszélt vele, ami nem megengedhető. A stáb könyörgésére volt hajlandó nagy nehezen megváltoztatni álláspontját, így a műsort le lehetett végül adni.

 

maj4

“Beállások, kamera- és hangpróbák, táncosok készülnek már kora délutántól vasárnaponként, hogy az esti élő show-ra minden flottul menjen. Így történt ez akkor is, amikor a váratlan incidens bekövetkezett. Kerényi Miklós Gábor lehunyt szemmel, hátradőlve pihent, koncentrált, relaxált, amikor Majka mint műsorvezető, az ő pörgős stílusában rákérdezett a legnagyobb tiszteletben tartott rangidős zsűritagra, amikor ő következett volna: „Tanár úr, alszik?!” Erre kapta fel a vizet a Kossuth-díjas rendező, aki azonnal visszaszólt keményen” – mesélte egy, a neve elhallgatását kérő stábtag. – “Persze Majka sem hagyta magát, mert szerinte nem volt tiszteletlen, inkább csak a rá jellemző humort vetette be, de az már nem tetszett neki, amikor KERO keményen visszaszólt. Nem sok híja volt, hogy egymásnak ugorjanak. Szerencsére a köztük lévő távolság elég nagy volt, hogy odaugorjon néhány munkatárs, de szinte megfagyott a levegő.”

Elmondta azt is, hogy Kerényi közölte: vele senki nem beszélhet így sehol és elindult,hogy elhagyja a stúdiót – a stábban pedig óriási rémület alakult ki, hiszen az élő adást veszélyeztette a szituáció.

644_kerenyi-miklos-gabor

 

Hatalmas botrány lett volna, ha tényleg otthagy csapot-papot. A rendezők avatkoztak közbe, hosszú percekig tartott, mire lehiggasztották a Tanár urat, és kibékítették őket. Majkával kezet fogtak, és ha nem is a legjobb hangulatban, de folytatódott tovább minden” – mesélte a szemtanú.
Kerényi Miklós Gábor nem tagadta az incidenst.

Én szeretem, ha közvetlen stílusban beszélgetünk, s ebben a fiatalokkal is jól megértetem magam. Azt azonban nagyon fontosnak tartom, hogy ez mindig bizonyos határok között történjen…” – mondta az operettszínház rendezője  – “Tulajdonképpen nem történt más, mint ezeknek a határoknak a tisztázása, csak éppen az adás előtti feszültség emelt hangnemében. Majkával pedig, aki szerintem remekül végzi a feladatát, azóta is nagyon jó a kapcsolatunk.”

Majka így nyilatkozott az esetről:

KERO nehéz ember, én is nehéz ember vagyok. De minden problémát át lehet hidalni azzal, ha elfogadóbbak, toleránsabbak vagyunk egymás iránt, ez a lényeg” – zárta rövidre Majka.(forrás: Blikk)

Hozzászólások