Papp Gergő hálószobatitkai

Pimasz Úrral nehéz az ágyban

2014/09/05

Papp Gergő rengeteg sztár magánéletébe bekukkanthatott már: Pimasz Úr Ottalszik című műsorának köszönhetően egy ország ismerte meg a hírességek hálószobatitkait. Azt azonban eddig nem tudtuk, mi történik a műsorvezető ágyában.

Örömmel fogadják a sztárok Papp Gergőt az otthonukban, pedig felesége, Judit szerint a műsorvezető szinte elviselhetetlenül horkol.

Számomra az alvás a szabadságot jelenti, úgyhogy egyáltalán nem szeretek összebújva feküdni. Persze, egy kapcsolat elején nagyon cuki dolog a kiskifli-nagykifli, hónapokig lehet csinálni, de aztán hamar rájön az ember, hogy aludni igazán csak nyugiban lehet. Ráadásul Gergő nagyon durván horkol, amit közelről hallgatni szinte lehetetlen – kezdte nevetve Judit, akitől férje vette át a szót. – „Tudom, hogy nem vagyok egy nagy ajándék: tényleg nagyon hangosan tudok horkolni, úgyhogy ha ellátogatok egy sztárhoz, akkor szeretek külön kis részben aludni, ahol nem zavarok senkit. Nagyon jó alvó vagyok, és a műsor két éve alatt kifejlesztettem azt a képességemet, hogy most már gyakorlatilag bárhol elalszom. A házigazdáknál töltött idő a legkönnyebb része a műsorkészítésnek, ami utána jön, általában az a feketeleves: van, hogy napokat töltünk Judittal a vágószobában, és az asztal alatt kuporogva alszunk. Ezek után az otthon töltött éjszakákat nagyon meg tudjuk becsülni” – tette hozzá Papp Gergő.

Papp Gergő és Judit

Nem meglepő, hogy a párnak ennyi munkája van, hiszen a Pimasz Úr Ottalszik minden munkáját ketten végzik.

Papp Gergőék„Óriási öröm, hogy a nézők és a vendéglátók részéről is csupa szeretet fogadja a műsort. Mindig személyesen keressük fel a sztárokat, akik mindenféle ellenszolgáltatás nélkül vállalják a szereplést, hiszen nekik is fontos, hogy megmutathassák az életüket úgy, ahogy eddig nem láttuk. Szerencsére szívesen fogadják a felkérést, ennek az egyik összetevője pedig biztosan az, hogy Judittal ketten dolgozunk az egész műsoron: én állok a kamera egyik oldalán, ő pedig a másikon. Nem arról van szó, hogy ne lenne segítségünk, de emberek magánéletébe belépni olyan intim műfaj, hogy sokkal közvetlenebb lesz a szituáció, ha nem egy egész stábbal rohanjuk le az áldozatot. Nem is mindenki rugalmas, ami teljesen érthető: van, akinek a lakása nem megfelelő arra a célra, hogy vendégek költözzenek be, mások hozzátartozói nem akarnak szerepelni az adásban, de legtöbbször sikerül közös nevezőre jutni” – mesélte Gergő, aki a harmadik évadban nyolc híresség hálószobájába leshet be.

Gergőék sokszor emlegetik kisfiuk, Ábel előtt, hogy a show olyan, mintha a kistestvére lenne: ketten alkották meg az egészet, és bizony az idejükből is jócskán elvesz.

„A munka minden fázisa kettőnkre hárul, a szereplők megkeresésétől egészen a műsorba kerülésig, ami szülőként nem könnyű feladat. A kisfiunk szerencsére megérti, hogy a szüleinek nagyon fontos ez a munka, sokszor emlegetjük, hogy annyi időt töltünk a sorozattal, mintha már ez is a gyermekünk lenne. Ábel most kezdi az iskolát, és mint praktikus szülők, a házunkkal szemben lévő suliba írattuk be. Egyelőre nagyon szereti, ami talán annak is köszönhető, hogy felkészítettem a dolgokra: tanítónő voltam, úgyhogy az ovis időszak alatt már elkezdtem szoktatni a negyvenöt perces órákhoz és a különböző feladatokhoz” – mesélte Judit.

Hozzászólások