Pár óra és jön: Golyó vs. Danny Williams

A meccs előtti utolsó interjú az RC News.hu-n

2014/12/29

Elérkezett a rég várt nap: szorítóba lép Bogdán “Golyó” Zsolt eddigi legnagyobb ellenfelével, Danny Williams-szel szemben. A meccs tétje nagyon nagy.

Bogdán “Golyó” Zsolt nem kisebb bokszolóval küzd meg ma este a Hotel Aquincumban, mint aki kiütötte Mike Tysont. Mindkét sportoló számára fontos ez a meccs; a magyar egy kisebb szervezet világbajnoki övével gazdagodna, ha nyerne, Danny Williams pedig a tíz évvel ezelőtti dicső győzelmet követő leszállóág után visszakerülhetne a bokszvilág térképére.

Kétségtelenül ez lesz a Gentlemen Fight Klub gálájának fő mérkőzése, de még további négy izgalmas meccset is láthatnak az érdeklődők. Petrányi Zoltán vs. Csala Zoltán, Kanalas Róbert vs. Molnár Gábor, Vajda Gyula vs. Sánta Krisztián és Micskó Sándor vs. Nagy Lajos Márk lép a szorítóba, így az izgalmak garantáltak!

A két öklöző az RC News-nak – mint Golyó médiatámogatójának – adta a meccs előtti utolsó interjúját. A mérkőzés eredményéről pedig az elsők között fogunk beszámolni! A gálát a FIX TV élőben közvetíti.

Hajrá, Golyó!

Hozzászólások